10/2014 - 28/11/2021 22:18

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

692
Езиково обучение в чужбина за най-малките

(Дата: 2014-12-10) || (Брой: 10/2014) || Автор: Дарби

DarbiКонсултантска къща „Дарби” предлага езикови програми в чужбина за деца на различна възраст. Най-малката възраст, на която деца могат да заминат и да се обучават на чужд език е 8 години. Повечето от програмите, които се предлагат за тази възраст се провеждат в кампуси на пансионатни (бординг) училища. Обикновено те са разположени извън населените места и предлагат сигурна и спокойна среда за малките деца. В допълнение, училищата имат отлични спортни съоръжения: плувен басейн, игрища за футбол, волейболни и баскетболни площадки, закрити спортни зали и др.

Много често родителите подхождат с притеснение и се страхуват да пратят детето си на езикова програма в чужбина. Отчитайки това, ние от Консултантска къща „Дарби” предлагаме вариант за езикова ваканция, в които и детето, и родителите да се чувстват спокойни. – езикова ваканция с пътуване в група. Такава е програмата ни, провеждаща се в пансионатното училище Бромсгроув . Възрастта на децата е от 8 до 12г, а датата и продължителността на програмата са фиксирани – от 30 юни до 14 юли 2015г.

Училището е основано през 1553г. и се намира в гр. Бромсгроув, близо до Бирмингам.Darbi Програмата е специално разработена за малки деца – съчетава обучение по английски език с образователни беседи, спортни дейности и артистични вечерни занимания. Целта е децата да проговорят чуждия език и да общуват на него през цялото време, а не само по време на часовете. След една такава ваканция детето се чувства много по-уверено в знанията си и най-важното – престъпва бариерата и проговаря езика.

На колкото по-ранна възраст започне чуждо-езиковото обучение, толкова по-лесно детето ще свикне и лесно ще запамети чуждите думи. Освен това, пътуването до една чужда държава, срещата и запознанството с деца от цял свят са незаменим опит в процеса на израстване на детето. Затова съветът ни към родителите е да дадат възможност на детето си, дори и да е на възраст под 12г, да обогати знанията си и да изживее едно незабравимо лято.
Оставаме на разположение за консултация, както и за повече информация относно езиковата ваканция в училището Бромсгроув.175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11