09 / 2008 - 16/07/2024 15:12

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

143
За търсещите нетрадиционното…

(Дата: 2008-12-15) || (Брой: 09 / 2008) || Автор: ДАРБИМного хора търсят възможности за професионално усъвършенстване в чужбина, съпроводено с усъвършенстване на езика. Други искат да съчетаят полезното с приятното, дори с екзотичното. Трети смятат, че са прехвърлили възрастта за езиково обучение в чужбина. Консултантска къща „Дарби” предлага много и различни програми, които да отговорят на индивидуалните изисквания на всеки, независимо от неговите интереси и възраст. Ще представим някои от предложенията на „Дарби” и техните чуждестранни партньори за специализирани езикови програми.

Cambridge

Stafford House Study Holidays
Градът

Градчето се намира само на час и половина път от столицата и не само ще ви разкрие обаянието на английската провинция, но и ще ви даде възможност да усетите неповторимата атмосфера на един от най-известните и престижни университети в света. Кеймбриджският университет, основан през далечната 1209 г. от студенти от Оксфорд, винаги е представлявал основната притегателна сила за туристите, посещаващи това малко градче.

Езиковият център

Центърът се намира в т.нар. Bridge House, като разполага с богата база, даваща възможност за достатъчно пространство и възможност за индивидуална работа, а именно: 14 студия, 2 музикални стаи, 3D студио, класни стаи, лаборатории, библиотеки, както и стаи за репетиции, интернет стаи и др.

Обучение

Обучението може да обхваща от 1 до 6 седмици. Всяка седмица предлага обучение в различен профил, а именно:

-Изработване на бижута
-Скулптура
-Запознаване с техниките за рисуване
-Рисуване от натура
-Правене на щампи
-Интериорен дизайн

Условие за участие в програмата е налично средно ниво за владеене на английски език. Има възможност и за участие в интензивен курс по английски за достигане на това ниво предварително. Класовете се сформират до 10 души.
Центърът Ви осигурява:

15 часа обучение по език седмично
Настаняване в общежитие на пълен пансион;
Провеждане на езикови тестове в края и началото на курса;
Сертификат за завършен курс;
Учебни материали;
Спортни, вечерни мероприятия;
Социална програма;
3 целодневни екскурзии за 2 седмици;

University of the Arts London
Градът

Това, което отличава Лондон е духът на всяка епоха, запечатан в неговите сгради и улици. Този космополитен град е една от най-модерните и завладяващи столици в света с огромен брой културни, архитектурни и исторически забележителности, международен бизнес и финансов център. Град, който човек трябва да посети!

Езиковият център

University of the Arts London се намира в сърцето на Лондон, в прочутия квартал West End. Езиковият център е част от University of the Arts London. Той е един от шестте най-престижни университетски колежа в света в обучението по изкуство, дизайн, мода, фотография и обществени комуникации. Учебната и материална база се състои от просторни и удобни аудитории, напълно обновени през 2006 г., библиотеки, езикови лаборатории, аудио- и видеозали, изложбени площи, кафетерия, отдел “Студентско обслужване”, нов студентски център, модерен компютърен и мултимедиен център със свободен достъп до интернет и др.

Обучение

Обучението се провежда в Central Saint Martins College of Art and Design. Курсовете са стандартни, интензивни, бизнес курсове, курсове по подготовка за различни изпити, специализирани курсове в областта на изкуствата, модата, дизайна, комуникациите и дигиталната фотография. Продължителността им е 2 или 4 седмици. Хора на различно ниво на владеене на езика могат да участват в програмите – от елементарно до напреднало. Учебната програма включва 15 часа по общ английски сутрин и 7 часа специализирано обучение в избраната област. Часовете са по 60 минути, а групите в часовете по английски са средно по 10 души,а при специализираните часове – по 8 души.

Центърът Ви осигурява:

22 часа обучение седмично (30 часа седмично при моден, изящен и графичен дизайн);

Един комплект учебни материали;

Периодично провеждане на езикови тестове, вкл. в края и началото на курса;

Сертификат за завършен курс;

Регулярни срещи с личния наставник;

Безплатен достъп до интернет и e-mail;

Ползване на библиотеки, лаборатории и мултимедиен център;

Социална и културна програма, организирана в центъра;

Информация и съдействие от центъра.Милано
Up to date
Специализирани летни курсове
Градът

Родно място на гении и шедьоври, финансово сърце на Италия и столица на модата. Въпреки хилядолетната си история, Милано е млад и жизнен град, в който не може да се скучае. Разположен в близост до река По, градът очарова с модните си къщи и забележителности, като огромната катедрала „Дуомо”, намираща се в сърцето на града, прочутата галерия на Виктор Емануил, престижният световен оперен театър „Ла скала” и др.

Aкадемията

Up to date е международна академия, даваща възможност за провеждане обучението на италиански или английски език. Разположена е в най-престижната част на Милано. Курсовете, които се провеждат в академията, покриват всички аспекти от модата, включително грим, фотография, фризьорство, козметика и корпоративен имидж. Центърът работи със специалисти, които са внимателно подбрани сред топ-професионалистите в определената сфера, използващи последните тенденции и техники, съчетани с иновативни методи при подготовка на всеки един обучаващ се за света на модата. Академията разполага с арт-студия, които създават неповторима и вдъхновяваща среда за обучение.

Обучение

Up to date предлага два летни специализирани курса с продължителност по 12 дни. Обучението се провежда от понеделник до четвъртък по 6 учебни часа дневно, разпределени сутрин и следобед, всеки по 60мин.

Програмата „Make-up summer creative” включва: изучаване на лицето и анализиране на различните типологии, поставяне на грим на очите-контури и сенки, дизайн на вежди, гримиране на младоженци, разучаване на устната, руж, гримиране на ориенталски типове и тъмнокожи и др.

Програмата „Creative image consulting&personal shopper” включва: анализиране на имиджа и цветовете, форми на тяло и лице, анализиране и организиране на облеклото, правилна стойка и маниери и др.

Центърът Ви осигурява:

-Обучение
-Комплект учебни материали
-Помощни и работни материали

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11