08 / 2009 - 28/01/2023 04:47

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

216
American College-висше образование в Кипър

(Дата: 2009-10-15) || (Брой: 08 / 2009) || Автор: Дарби American College  e  водещо частно висше учебно заведение, което следва американската система на обучение. Основан е през 1975 година. Намира се в град Никозия-столицата на остров Кипър. Неговата цел е да осигури на своите студенти високо призната квалификация, способности и опит, които да им помогнат при осъществяване на техните стремежи и да ги подготвят за предизвикателствата в техния професионален път.
American College  е оживена международна общност. Чуждестранните студенти се посрещат с топлота и грижа. Той им осигурява не само помощ при настаняване и регистриране, но и организира обществени и културни прояви, включващи студентите и местното население.
Репутацията на колежа е призната както в Кипър, така и в чужбина. Той има подписани редица споразумения с американски, канадски, английски, австралийски и други англоезични университети, в които студентите могат да продължат образованието си или да добият следдипломна квалификация. Студентите могат да следват 2 години в килежа и една в Обединеното кралство или три години в в колежа и една в САЩ, като в края на обучението си получават английска или американска бакалавърска степен.
Учебната година се състои от два семестъра като всеки включва по 17 седмици. Преподаването е на английски език.

 Тук можете да получите:

І Диплома
Специалност “Кулинарно изкество”- 3 години обучение

ІІ Бакалавърска степен
Фирмено управление
Маркетинг
Мениджмънт на информационни системи
Мениджмънт на човешки ресурси
Международна търговия
Компютри
Хотелски мениджмънт
Пътнически, туристически и развлекателен мениджмънт

ІІІ Магистърска степен
Фирмено управление 

Условия за прием:
-Свидетелство да средно образование (12-годишно обучение)
-Сертификат за владеене на английски език- 500 TOEFEL,5.5 IELTS, C  или по-висока оценка на
GCE “O” A Level/IGCSE
Студентите, които не отговарят на посочените езикови стандарти, могат да се запишат в курсовете по английски език, предлагани от колежа.
 
American College  има възможност да предложи на своите студенти стипендии за различни постижения по време на следването им.
 
Колежът разполага с библиотека, която е методично допълвана и изцяло компютаризирана. Тя е климатизирана, тиха учебна зала с голям капацитет.
На разположение на студентите е и съвременен компютърен център, разполагащ с последните програмни продукти и съоръжения. Достъпът до Интернет е осигурен.
Колежът има и спортен център с професионални гимнастически уреди, където студентите могат да поддържат спортната си форма под ръководството на професионални треньори.  

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11