6/2013 - 28/01/2023 06:39

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

564
Магазин за езикови ваканции в чужбина

(Дата: 2013-06-14) || (Брой: 6/2013) || Автор: ДарбиНай-атрактивни предложения за месец  Юни 2013 г.

 

      

Бристол - пътуване в група

Английското пансионатно училище Clifton College е основано през 1862г. Намира се на около 15 минути от центъра на гр. Бристол и предлага отлични условия за обучение, спорт и забавление.

Промоция „Доведи приятел” – ако се запишете се по програмата и доведете приятел, който също се запише, получавате 70 лири отстъпка! Ако доведете двама приятели ще получите 90 лири отстъпка! Промоцията е валидна до 15 юни, побързайте местата са ограничени!

Малта - пътуване в група

Мечтаете ли си да изучавате английски език на някое топло и слънчево място? Запишете се в новата ни групова програма в Малта!

Испания-индивидуално пътуване

Докоснете се до величието на футболния гранд „Барселона”!
Предлагаме ви лятна футболна програма с изучаване на испански или английски език за деца на възраст 7-13 / 13-17 години. Запишете се сега, местата са ограничени!

При записване до края на м. юни, получавате 10% отстъпка от цената на програмите в:

Yale University-САЩ

Southampton Solent University-Англия

 

И още!!!

Англия

Lal

Учете английски език в Торбей – Английската ривиера. Това е един от морските курорти на Великобритания известен с мекия си климат, суб-тропичните градини, пристанищата с луксозни яхти и елегантните модерни къщи.

Kings Colleges

Борнмът е един от най – популярните градове на Великобритания, разположен на южния бряг на острова, на брега на протока Ла Манш. Градът е известен с хубавия си плаж и университета, привличащ млади хора от целия свят.

Stonar School

Ако обичате конете, но никога не сте яздили, това е подходящата езикова ваканция за вас! Освен обучение по език, ще научите и как трябва да се грижите за конете. Запишете се сега!

Europartner

Харесвате ли Григор Димитров? Искате ли да играете тенис като него? Запишете се на езикова ваканция с тенис в Крайстчърч! Побързайте, местата са ограничени!

Europartner

Ако обичате да рисувате и искате да прекарате лятото в чужбина, край морския бряг, то тази програма е за вас! Провежда се в Уеймът и комбинира занимания по език със семинари по изобразително изкуство.

Exeter University

Запишете се на лятна езикова ваканция в един от най-престижните английски университети! Програмата предлага обучение по език, семинари по мода или изкуства.

Winchester University

Запишете се на езикова ваканция в старата столица на Англия – Уинчестър! Програмата се провежда в кампуса на университета в Уинчестър и включва занимания по език, журналистика и мода

Dover College

Езикова ваканция в престижното английско пансионатно училище Dover College – обучение по език с възможност за специализирани занимания по актьорско майсторство или операторско изкуство

 

За повече информация и записвания можете да се обърнете към:

Отдел Средно образование  и летни езикови ваканции
02 988 10 82        

e-mail: sledu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11