5/2015 - 27/02/2024 08:17

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

737
Нашите предложения за ЛЕТНИ ЕЗИКОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

(Дата: 2015-05-11) || (Брой: 5/2015) || Автор: Дарби

За най-малките
 
занималняУчебната година за най-малките вече приключва и ако сте родители, които не разполагат със самоотвержена  баба, готова да се посвети изцяло на любимото си внуче, вероятно вече се чудите с какво да запълните лятото на бъдещия първокласник или петокласник. Естествено, не бива да остава без надзор, освен това добре би било да не “виси” по цял ден пред компютъра, пък и да понаучи нещо, вместо да скучае и да се чуди каква беля да измисли!

Предлагаме ви един възможен вариант за съчетаване на полезното с приятното - различна ваканция за вашите палавници в рамките на лятна занималня в Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”. Това е мястото, където вашият наследник ще се забавлява в компанията на свои връстници и ще научи с удоволствие много нови неща. Обучението включва ежедневни сутрешни часове (x 4 уч. ч) по английски език в малки групи – от 5 до 10 деца, игри, съчетани с полезни занимания в следобедните часове – изобразително изкуство, шах, четене, смятане и писане, за да не потъне в забвение наученото през учебната година.
Можете да изберете полудневен (включващ само обучението по английски) или целодневен вариант, както и период за посещения, съобразен с плановете ви за семейна ваканция.
Локацията е перфектна и лесно достъпна – учебната ни база се намира на площад „Св. Неделя” №4, точно над ресторант “Happy”.

Мили родители, забравете своите летни тревоги и запишете детето си при нас. Очакваме ви на тел. 931 00 34 или на е-mail:evrostandart@darbi.eu.

За по-големите ученици
 
КОИТО до този момент са изучавали  чужд език, различен от английския, са нашите интензивни курсове по общ английски език – 100 учебни часа за ниво А1 и А2 и 120 учебни часа за ниво B1, В2, FCE и CAE. Те стартират от 6 юли, като занятията се провеждат всеки ден от понеделник до петък по 6 учебни часа. Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво съгласно Европейската езикова рамка.

За бъдещите кандидат-студенти
 
езикови курсовеКОИТО са избрали англоезичен университет, са подготвителните курсове за сертификат IELTS и TOEFL. Те са предназначени за ученици, завършващи 11 клас, и са 2 вида, взависимост от нивото на владеене на езика: 60 часов ( B2.2 - C1) и 120 часов (B2). Курсовете се провеждат всеки делничен ден през целия месец юли и са съобразени с изпитната дата 1 август.

За учениците, които са с по-ниско ниво на владеене на езика и не искат да изпускат годината, е нашият 60 часов предподготвителен курс (IELTS Language Practice B1-B2), който цели затвърждаване  на основните граматически понятия и изучаване на тематично подбрана лексика. Този курс изгражда стабилна езикова основа, която ще позволи на завършилите го да запишат 120-часов IELTS курс от есента и успешно да положат изпит през декември.
Подготвителният курс за немскоезичен сертификат DaF e от 27 май до 10 юли и е съобразен с изпитната дата 15 юли.
За по-подробна информация и записвания за летните езикови курсове ви очакваме на тел. 02 983 38 19; е-mail:languge@darbi.eu.


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11