5/2017 - 16/07/2024 14:28

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

905
Промени в английските колежи за средно образование Astrum

(Дата: 2017-05-15) || (Брой: 5/2017) || Автор: Дарби

<img mce_tsrc="astrum.jpeg" alt="Astrum" height="500"widht="261">
Групата Astrum Colleges обединява в себе си три английски пансионатни училища, лидери в качественото средно образование. Това са Chelsea Independent College, Duff Miller College и Lansdowne College.  И трите училища са разположени в Лондон.
В Astrum Colleges започна процес на реформи, който има за цел да усъвършенства  качеството на образованието  в тях.  Първата стъпка в осъществяването на мащабния план за успех е намирането на големи имена в сферата на английското образование, които да заемат ръководните постове в различните департаменти на училищата. Поканени да работят в училищата са няколко от най-добрите учители, доказали във времето, че възпитаниците им постигат най-високите резултати в A Level. 
Най-голямата крачка в процеса на реформи ще е  сливането на Duff Miller College с Lansdowne College. След осъществяването на тази идея, новото училище ще носи името Kensington Park School. Преподавателите от Lansdowne College в новото училище  ще се концентрират  над обучението на учениците от  7, 8 и 9 grade, както и в  GCSE. Това ще се случи от септември 2018 година. В същото време преподавателите от  Duff Miller College ще обучават ученици в Sixth form от септември 2017 година в рамките на новото училище  Kensington Park School. От ръководството гарантират, че новото училище ще изглежда и ще се усеща като традиционно – с униформа за учениците до края на  GCSE и с препоръчителен дрескод за тези в Sixth form. 
Сhelsea Independent College ще си остане колежът с международен облик. Ще продължи все така да се развива в модерна обстановка, със силна заявка за академични успехи и висока взискателност към учители и ученици.
 Щом говорим за усъвършенстване на училищата, освен за академичния, социалния и културен елемент, винаги става въпрос и за още нещо – материалната база. Ръководството е взело решение да преобрази съществуващите сгради за новия прием през 2018 година. Вече са налице научни лаборатории по последния писък на модните технологии и иновации.  Пълно преоборудване ще има на всеки един етаж от сградите, интериора и дори екстериора. 
С всички тези иновации Astrum Colleges се надяват, че ще станат притегателен център за още повече ученици от цял свят, предоставяйки им най-доброто от английското средно образование. 

Потърсете ни за повече информация или запишете час за своята лична консултация на тел: 02/ 988 10 82 или чрез e-mail: sledu@darbi.eu 175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11