5/2017 - 16/07/2024 14:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ - АРХИВ

904
Оксбридж, медицина и право са на една крачка по-близо!

(Дата: 2017-05-15) || (Брой: 5/2017) || Автор: Дарби

<img mce_tsrc="concord.jpeg" alt="Concord" height-"500"widht="250">
Нови летни курсове през юли и август 2017, които подготвят по неповторим начин за прием в Оксфорд и Кембридж, както и за специалности медицина и право. 
Всичко това е възможно и достъпно в елитното международно училище Concord college, разположено в китното графство Шропшир на 85 акра площ. Concord е известен с приятната смесица от култури от цялото земно кълбо, където топлината на мини обществото успява да разположи всеки новодошъл. Заедно с това високо академичната среда насърчава младите да растат  и разцъфват със своите знания и умения. 
Успеха на Concord се измерва в стотиците признателни ученици, които вече са в редиците на най-престижните европейски и световни университети – 48 човека в Oxford & Cambridge, Imperial College London – 71, London School of Economics – 51, Право – 83, Медицина – 62. Внушителни цифри, гарант за престижа и успеваемостта в колежа! 
Това лято Concord college има неустоимо предложение за всички онези, които знаят каква мечта гонят. И сега могат не просто да я стигнат, а да са една крачка по-близо до успеха!
Новите летни курсове са ориентирани към подготовка на ученици между 16-18 години,  които искат да следват висше образование в облстта на медицината, правото или каквато и да е друга специалност в Oxford и Cambridge.  Програмата е създадена от преподаватели или възпитаници на Оксбридж, които през двете седмици на интензивен курс ще се опитат да разгърнат пълния потенциал на учениците и да надминат и най-смелите им очаквания. 

В курса по право са предвидени лекции от известни лектори и адвокати, сред които: 
Dr Sandy Steel, Fellow & Tutor in Law, Wadham College, University of Oxford

Dr Hayley J Hooper, College Lecturer in Law, Homerton College, University of Cambridge

Georgina Petrova, Barrister & co- author of ‘Practise & Pass Professional: LNAT’
и много други имена, които ще се опитат да предизвикат курсистите, преподавайки им на университетско ниво, увличайки ги в практически задачи и занимавайки ги с истински случаи от практиката. 

В курса по медицина лекции ще водят едни от най-добрите :
Dr John Xuereb, University Senior Lecturer in Pathology, St Catharine’s College, University of Cambridge

Dr Cecilia Brassett, University Clinical Anatomist, University of Cambridge

Dr Luke Alderwick, Director of the Birmingham Drug Discovery Facility, University of Birmingham;
Те и много други техни колеги от различни ресори на медицината ще се занимаят с това курсистите да участват в лабораторни практики, уъркшопове и ще ги вдъхновят да превъзмогнат задръжките си и да преоткрият себе си. 

От колежа специално са предвидили и курс на обучение, който ще заложи на математиците – физика, астрофизика, математика, компютърни и инженерни науки ще провокират умовете на тийнейджърите, записали курса, да преоткрият необятния свят от закономерности и да насърчат тяхното аналитично мислене. 
Безспорно вълнуващ ще е и курсът по Хуманитарни науки – социология и политика. Преподаватели, социолози и политолози от елитните висши учебни заведения ще преподават на курсистите в широк спектър от хуманитарни науки, посредством които младежите могат да открият собствените си интереси и да получат необходимата база от знания, която да ги изстреля напред в бъдещото им кандидатстване във висше учебно заведение. 

Обучението, независимо в кое направление, ще премине в малки групи класове, които ще осигурят индивидуален подход към всяко дете. Курсистите ще преминат и през специални треноровъчни интервюта, точно такива, каквито се провеждат при кандидатстване в големите университети на Европа. Ще има и много други преференции, които ще настъпят в хода на обучение. 

За повече информация и детайли относно сроковете за кандидатстване и таксите, обърнете се към консултантите от „Дарби” на телефон 02/ 988 10 82 или със запитване чрез e-mail на sledu@darbi.eu 
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11