4/2017 - 22/03/2023 19:00

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

889
Национална Викторина

(Дата: 2017-04-10) || (Брой: 4/2017) || Автор: Дарби

 

На 24.03.2017г., се проведе финалното състезание от Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето”, организирана от „Дарби”, с генералното спонсорство на Британски съвет България и с подкрепата на Националния дворец на децата, Американски университет България и Coventry University Великобритания. Това е единственото кариерно състезание за гимназисти (10-12 клас) в страната, включено в Националния календар за изяви по интереси на МОН.


Правото да се срещнат на финала си извоюваха 6 училища от цялата страна -победители в регионалните състезания от викторината във Варна, Бургас, Хасково, София, Плевен и Благоевград, които се проведоха през ноември 2016г. След оспорвана надпревара национален победител във викторина „Образование на бъдещето” 2016-2017 е отборът на ЕГ „Акад. Л.Стоянов”-гр. Благоевград. Те спечелиха голямата награда, осигурена от „Дарби” - 2-седмичен безплатен езиков курс във Великобритания през лятото, както и участие в TEDx тазгодишното издание на Американски университет България с поети разходи по престой на място.
Класиралите се на второ място – учениците от Професионална търговска гимназия, гр Бургас, бяха отличени с безплатно явяване на международен изпит IELTS от Британски съвет, България. 
Призовата тройка бе допълнена от отбора на СУ „Васил Левски”-гр.Троян,които получиха възможност за безплатен онлайн курс IELTS Speaking в Езиков център „Дарби”, както и предметни награди от Националния дворец на децата.

Четвърто място зае СУЕЕ „Св.Константин-Кирил Философ” –гр.Русе, следвани от ПМГ „Акад. Боян Петканчин” –гр. Хасково и НГДЕК „Константин Кирил Философ” –гр. София, които бяха отличени с предметни награди от Американски университет България. 

„Дарби” раздаде още много други награди в подкрепа на младите хора на България и тяхното развитие, а именно:
Награда едноседмична екскурзия в страната за отбора с най-силна подкрепа –СУ „Васил Левски”-гр. Троян

Безплатен кариерен тест и кариерна консултациа за най-добри презнетации на: 
ППМГ „Акад. Н. Обрешков”-гр. Бургас
ПГРЕ „Г.С.Раковски”-гр. Бургас
1АЕГ –гр.София
Учениците от ПГТ „Д-р Васил Берон” –гр. Велико Търново получиха наградата за презентация на Coventry University, Великобритания –стипендия от 1500 британски лири при кандидатстване и прием в университета
Учениците от 2 АЕГ „Томас Джерсън”, гр. София бяха отличени за най-добра презентация от Американски университет България с участие в TEDxAUBG тазгодишното им издание с поети разходи по престой на отбора

Викторина 2016-2017 вече е история. Честито на победителите! Очаквайте ни отново следващата година!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11