4/2014 - 23/07/2024 05:35

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

638
ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ В ЕДИН ОТ НАЙ-ПРЕСТИЖНИТЕ АНГЛИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТИ

(Дата: 2014-04-14) || (Брой: 4/2014) || Автор: ДарбиДа учиш английски език сред исторически места във Великобритания е голямо предизвикателство. Две седмици, в които освен да създадеш приятелства, можеш да се докоснеш до академичния дух на един от водещите университети на Острова.
ДарбиАнглийският град Бат е в списъка със световното наследство на ЮНЕСКО и посетителите му могат да се потопят в историята на Великобритания.

Основан от древните Римляни при идването им на Острова, Бат е един от вечните символи на Англия. Градът разполага с голямо разнообразие от исторически забележителности като Римските бани, съвременни театри и музеи, разположени редом до модерни търговски центрове, кафета и ресторанти, с изглед към река Ейвън. Градът предлага идеален баланс между история и съвремие.
Груповата езикова ваканция, която организира консултантска къща „Дарби” през месец юли 2014 г. се провежда в кампуса на Университета в Бат - един от водещите университети във Великобритания.

Двуседмичната програма е предназначена за деца на възраст от 9 до 14 години. Предвидени са 20 учебни часа по английски език всяка седмица от понеделник до петък. Всеки урок се състои от две части. Първата част е концентрирана върху изучаването и прилагането на граматика и нови думи чрез различни упражнения и задачи. Втората част на уроците цели подобряване на говорните умения и гладкостта на изразяване – децата получават разнообразни интерактивни задачи, като да направят дизайн на уеб сайт или на плакат, да проведат учебно проучване или да измислят и изиграят кратка пиеса.
В дневната програма се обръща внимание и на спортната дейност. Центърът предлага футбол, тенис, танци, баскетбол и още много възможности за практикуване на Бат-Дарбипредпочитания от децата спорт. На разположение са спортни съоръжения, подходящи за всякакви метеорологични условия, включително тенис кортове и игрище за плажен волейбол.
Вечерта се организира занимателна програма, която позволява на децата да преговорят и задълбочат познанията си в езика, и най-вече – да се освободят от езиковата бариера и да придобият гладкост на изказа. Провеждат се Вечери на талантите, Викторини, Спортни турнири, Филмови вечери и други. Центърът разполага и с киносалон, предназначен за 350 зрители.
През уикендите са предвидени забавления и целодневни екскурзии, които запознават децата с културата на Великобритания. В края на първата седмица се провежда целодневна екскурзия до Лондон с круиз по река Темза. През втория уикенд децата посещават град Уиндзор и прочутия му замък. Отделно през седмиците се организират две полудневни екскурзии – в Бат с посещение на Римските бани и в Бристол.
Настаняването на децата е осигурено на територията на кампуса на университета. Стаите са единични, със самостоятелни бани, а изхранването е на пълен пансион – с включени закуска, обяд и вечеря.

Поради големия интерес към програмата, Консултантска къща „Дарби” препоръчва по-ранно записване, за да си гарантирате място в групата. За повече информация можете да се обадите на консултантите на „Дарби” или да посетите офисите на Консултантската къща.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11