5/2011 - 23/07/2024 05:19

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

371
Атрактивно и полезно лято за всеки

(Дата: 2011-05-16) || (Брой: 5/2011) || Автор: ДарбиСкъпи приятели,

С наближаването на лятото все повече се чудим къде да прекараме своята почивка. Мислили ли сте, че това е най-подходящият сезон за езикови ваканции в чужбина? Този вид програми представляват невероятна възможност за всеки да съчетае пътуването си през лятото с нещо наистина полезно като ученето на чужд език. Летните езикови ваканции ще ви помогнат да преодолеете езиковата бариера, да проговорите свободно на съответния език, да усетите атмосферата и културата на страната и не на последно място да се почувствате по-самостоятелни и независими.

За да направи езиковите ваканции по-достъпни за Вас тази пролет консултантска къща „Дарби” Ви предлага атрактивни отстъпки в следните направления:

Групова ваканция в Cobham Hall, графство Кент – при записване до 25 май 2011 г. отстъпка от 80 GBP за Вас и още 40 GBP ако доведете и приятел.

Прекарайте две незабравими седмици в имение от времето на Тюдорите от 1584 г. само на час път от Лондон сред невероятно красива природа. Учете и се забавлявайте едновременно с цели 6 екскурзии за 2 седмици.

 

Групова ваканция в St. Michael’s College, Тенбъри Уелс – при записване до 25 май 2011 г . отстъпка от 50 GBP от пакетната цена.

Разположен в „сърцето на Англия” Тенбъри Уелс е типичен английски град сред пленителна природа. St. Michael’s College в миналото е било музикално училище, основано от известен оксфордски професор, а днес е международно училище за средно образование. Тази програма е подходяща за деца над 10 години.

 

 

Групова ваканция в ISIS Language Center, Оксфорд – при записване до 25 май 2011 г. отстъпка от 50 GBP от пакетната цена.

Потопете се в приказната атмосфера на Оксфорд, където са учили Луис Карол, Оскар Уайлд, Пьрси Б. Шели, Дж.Р.Толкин, Греьм Грийн, Хю Грант, Роуън Аткинсън и много други. Езиковият център е разположен в прекрасен кампус на един от хълмовете, от който се разкрива пленителна гледка към центъра на града. Множество сгради сред хубав парк, спортен център, плувен басейн, тенис корт, игрални зали, интернет зала, център за самоподготовка и голф игрище са на разположение на участниците в програмата.

   

Групова езикова ваканция в Brooke House College, Маркет Харбъроу – при записване до 25 май 2011 отстъпка от 50 GBP

 Ако искате да комбинирате езиковата си ваканция с тренировки по футбол или да разширите знанията си за английската култура и история, това е програмата, подходяща за Вас. Центърът за летни езикови курсове към Brooke House College е създаден преди повече от 15 години. Предлага избор от 3 курса: общ английски, английски + футбол и английски + английска култура. За свободното време се предлага разнообразие от спортове, както и атрактивна социална програма.

   

Групова езикова ваканция в ATC Language & Travel, Дъблин – при записване до 25 май 2011 отстъпка от 50 GBP.

Замъци, зелени хълмове, елфи, детелини – с тези думи веднага асоциираме Ирландия. Интересна, мистична и в същото време достатъчно близка Ирландия е чудесна дестинация за лятото. Езиковият център ATC е основан през 1964 г. и приема ученици от цял свят. Програмата на центъра се провежда в University College Dublin, разположен на по-малко от 5 км. южно от централната част на града. Часовете са 15 на седмица, а групите се състоят от не повече от 15 души
   

Групова езикова ваканция в Stafford House Study Holidays, Единбург - при записване до 25 май 2011 отстъпка от 50 GBP.

Единбург, столицата на Шотландия, разкрива спиращи дъха гледки – море, хълмове и високи скали. Основан през 1952 г., Stafford House е учебен център с традиции. В Единбург обучението се води в The Edinburgh Academy, основана през 1824 г. Намира се на около 20 минути с автобус от центъра на града.

 

Групова езикова ваканция в Gateway School of English, Малта - при записване до 25 май 2011 отстъпка от 50 GBP.

Комбинирайте полезното с приятното - обучението с почивка в слънчева Малта. Освен с прекрасните си плажове и нощния живот Малта е известна и с доброто качество на обучение по английски език и относително достъпните цени. Езиковият център Gateway School of English е разположен в една от най-спокойните и тихи зони на страната, Сан Гуан. Помещава се в красива двуетажна сграда, оборудвана по най-високи стандарти.


За всички пътуващи по индивидуални програми консултантска къща „Дарби” предлага отстъпка от 3% от пакетната цена за следните дестинации:


Индивидуална езикова ваканция с изучаване на немски език в Astur, Франкфурт

Индивидуална езикова ваканция с изучаване на немски език в Humboldt Institut, Меерсбург и Humboldt Institut, Линденберг

Индивидуална езикова ваканция с изучаване на италиански език в  Dilit, Кастелфузано

Индивидуална езикова ваканция с изучаване на испански език в центровете на Enforex, Испания


 
 

За индивидуална езикова ваканция с изучаване на френски език в Ecole Perl, Париж отстъпка от 3% от цената за обучение при курс с 20 часа седмично.

За индивидуална езикова ваканция с изучаване на английски език в центровете на Eurocenters в Борнмът, Брайтън и Лондон – 25% отстъпка от цената на обучението при записване до 14.07.2011 г.

 За индивидуална езикова ваканция с изучаване на испански език в Eurocenters, Барселона – 20% отстъпка от цената на обучението при записване до 17.06.2011 г.

 

За индивидуална езикова ваканция с изучаване на италиански език в Eurocenters, Флоренция - 20%   отстъпка от цената на обучението при записване до 17.06.2011 г.

 За индивидуална езикова ваканция с изучаване на немски език в Eurocenters, Берлин - 20%   отстъпка от цената на обучението при записване до 17.06.2011 г.

 При записване на 2 деца от едно семейство за индивидуална езикова програма второто дете получава допълнителни 3% отстъпка от пакетната цена.

 За всички съученици и приятели, които желаят да пътуват заедно по индивидуални или групови програми консултантска къща „Дарби” предлага допълнителни 3% отстъпка на човек.


Заинтригувахте ли се? Очакваме вашите запитвания на тел. 02 988 03 40 или на e-mail: bitravel@einet.bg

 С поздрав,

Екипът на консултантска къща „Дарби”
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11