10 / 2007 - 23/07/2024 05:20

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

68
Вот на доверие за езучаването на чужди езици

(Дата: 2008-01-08) || (Брой: 10 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Когато съвременните технологии сближават света, чуждоезиковите умения стават все по-важен елемент в изграждането на добра професионална кариера. Естествено, най-добрият начин да овладеете един чужд език е в средата, където той се говори. Независимо дали се нуждаете от чуждия език за бизнес, пътуване или академични цели, или просто искате да се запознаете със съответната страна и нейната култура, можете да откриете курс, който да съвпада с вашите изисквания.
В този брой на в.Взор ще ви запознаем само с малка част от безбрежното море от възможности за езиково обучение зад граница, а нужната ви по-детайлна информация можете да получите от специалистите в консултантска къща «ДАРБИ» и на електронен адрес: www.darbi.euНАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


Индивидуалните езикови програми за младежи и възрастни представляват динамични Malta-1.jpgмодули, съобразени с възрастта, нивото на владеене на езика на участниците в тях, продължителността на курса и интензивността му. Обучението в малки групи и многонационална среда е предпоставка за активно използване и усъвършенстване на езиковите умения на участниците в програмата. Курсовете се предлагат за всички нива на владеене на езика в съчетание с богат избор от развлекателни мероприятия за свободното време на курсистите.

В зависимост от интензивността на обучението се предлагат модули от 12 до 38 часа седмично занимания по езика. Учебните занятия са сутрин, следобед или през целия ден, провеждат се в малки групи (до 12 човека) и с възможност за индивидуални занимания с преподавателя.

В зависимост от желанията на участниците в програмата, настаняването може да бъде в семейство-домакин, в общежитие, в студентски апартамент или в хотел. Вариантите на изхранване също са въпрос на избор на курсиста.
Предвидени са възможности за избор на развлекателни мероприятия в свободното време. Всеки може да реши да се включи в най-различниекскурзии, вечерни прояви, спортни занимания и много други.

Английски език - Причините да изучавате английски език са много: предоставят ви се по-oxford group 2(1).jpgдобри възможности за по-добра професионална реализация, личностно развитие, пътуване до различни страни и придобиване на квалификации, признати в цял свят. Парадоксално е, но е неопровержим факт, че днес английският език се използва по-често при комуникация между чужденци, отколкото между самите англичани. Например, ако развивате бизнес в Германия и кореспондирате с партньор от Сао Паоло, най-вероятно използваният език ще е английски, а не немски или португалски.
Немски език – Най-много хора в Европа говорят немски, като роден език в сравнение с който и да е друг език на стария континент. Немският е официален език на Австрия, Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн и е майчин език на значителна част от Северна Vienna 2.jpgИталия, Източна Белгия, Нидерландия, Дания, Източна Франция, части от Полша, Чехия, Русия и Румъния, както и други части на Европа.
Германия има третата в света стабилна икономика и е първенец по износ в света. Посветеността на немците на иновацията се отразява и във факта, че две трети от световните водещи международни търговски изложения се провеждат в Германия. Те включват CeBIT, най-голямото в световен мащаб изложение за инфомационни и комуникационни технологии, и IFA – търговско изложение за електроника.
НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11