7/2016 - 16/07/2024 15:16

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

844
Учи удобно онлайн

(Дата: 2016-10-12) || (Брой: 7/2016) || Автор: Дарби

През последните години сме свидетели на нарастващ интерес към образователни онлайн платформи в глобален мащаб. Все повече и повече хора записват, както безплатни, така и платени курсове, част от образователни системи като Coursera, edX, Futurelearn, Khan Academy, и много други. Ако разгледате сайта на поне една от тези организации, ще видите разнообразие от всевъзможни курсове - от графичен дизайн, през преподаване на деца с дислексия до визуални ефекти в независими документални филми. 

Разбира се, такива платформи могат да се ползват и за чуждоезиково обучение. Много хора избират този вариант, тъй като лесно могат да го съчетаят с професионалните ангажименти или училище. Съдържанието в такива курсове е достъпно във всеки един момент чрез смартфона, таблета или компютъра ви и така не сте зависими от ограниченията на класната стая. 

Важно е да се отбележи, че дистанционните онлайн курсове се различават от присъствените такива. Най-вече, в тях вие разпределяте времето, в което учите и изпълнявате задачи, както и броя  и типа източници, които разглеждате. Ползването на такива платформи наподобява ежедневното ползване на социални мрежи и браузър, което прави процеса на учене лесен. 

Курсовете по общ английски, които предлагаме при нас, съчетават предимствата на присъственото и онлайн обучението и се състоят от общо 8 модула (100 учебни часа) за всяко ниво от А1 до В1. Един модул включва: преподаване на теоретичния материал в учебната база на центъра в рамките на 4 учебни часа и богата гама от упражнения за усвояване и прилагане на знанията и уменията в онлайн платформата  – в рамките на 8-10 часа. 

На базата на натрупания  9-годишен опит  в подготовката за езиков сертификат IELTS, нашите специалисти разработиха и първия  онлайн курс за подготовка на един от двата активни компонента от изпита – Speaking 
Курсът се провежда изцяло онлайн, като включва и 3 пълни Speaking интервюта по Skype/ Viber/ Google Hangout -  с коментар и конкретни практически съвети от експерт-преподаватели.
 
За повече информация посетете www.darbi.eu 


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11