2/2017 - 30/11/2021 18:02

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

874
Подготовка за IELTS в Дарби - доказано качество и платинен сертификат

(Дата: 2017-02-10) || (Брой: 2/2017) || Автор: Дарби

<img mce_tsrc="IELTS.jpeg" alt="IELTS" height="215"width="144">
До преди няколко години абревеатурата IELTS звучеше непознато в страната ни. Дори кандидат-студентите, които планираха да продължат образованието си в англоезични университети в чужбина, не бяха чували за този тип сертификат, който е своебразен тип приемен изпит.   Разработен преди повече 25 години от британски специалисти, изпитът е все по -предпочитан от  топ университетите и от над  8000 институции по цял свят, като постепенно измества изпита за сертификат TOEFL. Резултатите от IELTS Academic не само дават точна оценка на нивото на владеене на английски език, а и в процеса на подготовката си за теста кандидатите усвояват умения за писане и изразяване, които са необходими при  академичното обучение. Подготовката за IELTS General, необходим при имиграция в страни като Австралия, Нова Зеландия, Канада и др. , подобрява уменията за използване на английския език  в ежедневна среда.
Езиков център Дарби е пионер в подготовката за IELTS в страната. Центърът започва да предлага подготвителни курсове за IELTS  от самото начало на въвеждане на изпита от Британски съвет България. За повече от десет  години натрупан опит са разработени различни по продължителност и учебно съдържание  курсове, които да отговарят на различните стартови нива на владеене на английски език от кандидатите и на целите, които си поставят (минималните изисквания на различните университети варират от 6,0 до 7,5 и 8,0 от максимална оценка 9,0). Подготовката за IELTS се провежда в малки групи до 8 курсисти от опитни преподаватели филолози, които не правят компромиси с качеството на преподаване.  Благодарение на всичко това – средният резултат от изпитите на курсистите от Дарби  за всички тези години варира между 7,0 и 7,5.
В края на януари тази година Езиков център Дарби София получи за трети пореден път Платинен статут  от  Британски съвет по IELTS Партньорска програма за дейността си през 2016 година. Езиковият център е единствен в страната, който е неизменен носител на най-високото отличие на Британски съвет от старта на Партньорската програма Addvantage. Първоначално това бе Златен статут, получен от центъра през януари 2014 г, а от следващата година бе учреден и по-високият Платинен статут, чийто единствен притежател продължава да бъде Дарби. Неизменен носител на Златен статут за трета поредна година е и Езиков център Дарби Варна.
Броят на подготвените за сертификат IELTS до настоящия момент в центъра надхвърля 1000. Всеки, който реши да се довери на Езиков център Дарби за подготовката си за IELTS, може да провери графика на предстоящите курсове  тук

 175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11