3/2011 - 24/04/2024 22:51

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

351
Защо да не си ...ТИ!

(Дата: 2011-03-15) || (Брой: 3/2011) || Автор: Дарби

Сред множеството информация, която преминава в пространството около нас, ние често пропускаме онази, която може да промени живота ни. Амбицията на екипа на в. Взор е да насочи вниманието Ви именно към онази-важната, новина, която може да отвори нова врата за Вас-нашите читатели. Днес се обръщаме към тези, които се интересуват от средно образование в чужбина.

За девета поредна година Консултантска къща „Дарби” предлага възможност за български ученици да продължат средното си образование в чужбина. Това е инициатива с дълбок социален смисъл, защото прави много по-достъпно образование, спечелило заслужен престиж в цял свят. От предложенията на „Дарби” в течение на годините са се възползвали редица български ученици, някои от които продължиха образованието си в престижни висши учебни заведения.


За учебната 2011 / 2012 година Консултантската къща Дарби, заедно със своите партньори – бординг (пансионатни) училища в чужбина предлага на всички кандидат  гимназисти възможност да участват в конкурсите за стипендии за средно образование в чужбина.

За първи път тази година броят на стипендиите е над 35, а размерът им е между 10% и 100%.

За всички, които се интересуват и искат да подадат документите си за участие в конкурсите за стипендии, срокът за това е  до 31 май 2011. Консултантската къща Дарби предоставя възможност чрез своето английско училище за средно образование Дарби Колидж на кандидатите да се подготвят за участие в конкурсите.
Средните бординг училища в чужбина избират кандидатите си в зависимост от академичните и езикови компетенции, които те покажат при кандидатстването в училището.
Именно поради това, всеки който желае да се представи добре и да има реални шансове за получаване на стипендия за продължаване на средното си образование в чужбина, би могъл да получи предварителна подготовка в Дарби Колидж, България, за участие в конкурсите, ако кандидатства за тях до 31.03.2011 г. в Консултантската къща за образование в чужбина Дарби.

Стипендии за средно образование в чужбина:

  • Академични стипендии на Brooke House College, Великобритания – между 20% и 50% от годишната такса на училището
  • Футболна стипендия на Brooke House College, Великобритания – една 100% стипендия за футболни таланти
  • Aкадемична стипендия на училището Ackworth school, Великобритания – 50% от годишната такса на училището
  • Академична стипендия на CATS Cambridge, Великобритания – ексклузивно за Дарби две академични стипендии до 20% от учебната такса
  • Академична стипендия на Abbey College Manchester, Великобритания – до 5 академични стипендии от по 2000 GBP
  • Стипендия на елитното училище Caterham school, Великобритания – академична стипендия до 25% от таксата на училището
  • Академична стипендия на швейцарското училище Institut auf dem Rosenberg, Швейцария – една стипендия от 50% за изключителни кандидати

Запишете се за подготовка за кандидатстване за стипендия за средно образование в чужбина в Darbi College до 30 март 2011г.


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11