3/2011 - 16/07/2024 16:04

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

354
Проект „Ти можеш сам!”

(Дата: 2011-03-15) || (Брой: 3/2011) || Автор: ДарбиПо вълшебните клони на Дъблин

/Ирландска рецепта за английски/


Статия от Десислава Димитрова 
 
Ирландия- страна, известна с красота и величие, родина на много легенди- вълшебни и за надарени творци, оставили своя бляскав отпечатък в изкуството. А народната музика и танци ще ви изправят на крака! Не можем ли да видим всички тези великолепия в часовете си по английски, вместо само да стоим в тесните класни стаи, разглеждайки принтирани снимки? Отговорът е да, възможно е. Има е хора, които са решили да съчетаят полезното с приятното, и точно на това ще обърнем внимание в следващите редове.

Езиковият център ATC Language & Travel е създаден преди повече от 40 години, и  се е доказал добро качество на обучение по английски език за хора от цял свят от различна възраст, култура и религия. Той предлага образователни програми, включващи пътуване и разглеждане на забележителности, от които всеки би могъл да се възползва. Трябва единствено да имаме интерес и желание да отидем на едно ново място и да дадем всичко от себе си, за да усъвършенстваме познанията си. Дори учители биха могли да намерят полза от тези оферти като посетят организираните семинари и мероприятия. Така не само бихме подобрили своите знания по английски, а и можем да опознаем част от културата и мистиката на Ирландия, да се срещнем много нови хора и да приложим наученото в часовете. И всичко това, редуването на уроци и практика, би превърнало нашето пътуване в един по-лесен и приятен начин за усъвършенстване на езика.

Обучението се извършва в изключително приятна и дружелюбна обстановка. Според програмата участниците избират продължителността на курса и мястото, в което ще бъдат настанени. Ако изберем училищните общежития забавлението и доброто настроение са гарантирани! Стаите са напълно оборудвани, а общежитията разполагат с гимнастически салони, игрища, кафене с градина и библиотека. Тя предлага разнообразие от книги и информация, включително неограничен достъп до интернет. Също така там се провеждат и консултации по всяко време за ученици, които имат въпроси или срещат трудности с материала.

Освен общежитията, центърът предлага настаняване в приемни семейства, което много от по-младите участници предпочитат. Оставането в ирландски домакини ще даде възможност спокойно да намирате думите при всекидневното общуване със семейството. Също така те на драго сърце биха ви разказали за страната и завели до някои прекрасни кътчета, извън организираните екскурзии на програмата.

Персоналът е високо квалифициран, като всеки от учителите има специализация за обучение по английския като чужд език, включително многогодишен опит в преподаването. Много от тях са живели и работили в други държави и имат представа за различията в културите и обичаите. Заедно с директорите насочват учениците, следейки техния успех. Класните стаи са модерно оборудвани, а групите включват не повече от 15 човека, което улеснява индивидуалното обучение.

При записване кандидатите полагат тест, за да се определи нивото, на което владеят езика. Учебните часове са между 15 и 20 на седмица, в зависимост от нивото на групата и избраната програма. В цената за престоя се включват всички разходи по обучението и материалите, храна, транспорт и организираните от ATC културни, спортни и развлекателни мероприятия. Това обхваща и най-различни екскурзии, кино прожекции, музика и народни танци. Не забравяйте също хилядите щастливи моменти с приятели, които се помнят и разказват цял живот!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11