3/2011 - 23/07/2024 06:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

353
Проект „Ти можеш сам!”

(Дата: 2011-03-15) || (Брой: 3/2011) || Автор: ДарбиНатиснете *restart на образованието си - изберете LSBF


Статия от Ема Русева


London School of Business and Finance е специализирано училище, гарантиращо професионално обучение в областта на бизнеса, финансите и счетоводството. LSBF разполага с бази във Великобритания - Лондон, Бирмингам, Манчестър, в Канада – Торонто и представителства в Хонконг, Сингапур, Чехия, Швейцария, Казахстан, Русия, Пакистан, Азербайджан, Обединените Арабски Емирства и Индия. Благодарение на разположението на кампусите си, училището ви предоставя уникалната възможност да се потопите в градове, известни по цял свят като средища на бизнеса и търговията, предоставящи възможности за професионално развитие и индивидуална реализация.

 В основата на огромния успех на университета стоят доказани експерти, учени, квалифицирани счетоводители и консултанти, чиито опит и професионализъм ги правят неизменна част от динамичното ежедневие на LSBF. Подхождайки по различен начин към всеки свой студент, преподавателите се стремят да разгърнат потенциала на всеки.
Висшето училище привлича най-добрите кандидат-студенти от над 150 страни благодарение на огромното разнообразие от програми и курсове, които предлага. Училището предоставя редица бакалавърски, магистърски и двойни програми, краткосрочни курсове, следдиипломни квалификации, както и курсове за професионална квалификация, съобразени с индивидуалните желания за бъдещо развитие на всеки един студент.

Бакалавърската програма продължава 3 години, след което получавате бакалавърска степен за международен бизнес. Междувременно имате невероятната възможност да си сътрудничите по време на програмата с Grenoble Graduate School of Business (GGSB), един от многобройните партньори на LSBF. Международният бизнес обединява всички дейности свързани с бизнеса като цяло: финанси, маркетинг, мениджмънт, управление на човешки ресурси и т.н.

Решили сте да се занимавате с финанси или бизнес? Не се колебайте, а изберете London School of Business and Finance. Университетът притежава програма, класирала се сред топ 100 на най-добрите световни програми по бизнес администрация (MBA) и международен бизнес (MIB). Двойната степен е програма станала реалност благодарение на съвместната работа между LSBF и GGSB. По-малко от 1% от световно известните елитни бизнес училища имат честта да работят заедно с GGSB, но London School of Business and Finance е едно от тях. След завършване на програматa и успешно полагане на изпитите, вие получавате две дипломи за висше образование. Тази програма отваря много врати пред вас и ви гарнатира успех в бъдещото ви кариерно развитие.
Независимо от географското положение на вашето населено място можете да завършите следдипломната и професионалната си квалификация в London School of Business and Finance с помощта на интернет платформата – InterActive. Навсякъде по света, по всяко време, използвайки най-съвременни технологии, LSBF дава шанс на всеки, които има желание и мотивация да учи онлайн. Чрез тази програма университетът предлага, не само висше образование от най-високо качество, но и възможността да адаптирате обучението си към начина ви на живот.

London School of Business and Finance ви дава възможност да развиете на 100% потенциала си. Благодарение на огромното разнообразие от програми и специалисти в различни области, LSBF подпомага вашето индивидулано развитие и реализация! Натиснете *restart на образованието си, избирайки този университет, защото той ви гарантира едно по-добро бъдеще.
*Restart -  ново начало


Лондонско училище за бизнес и финанси

Статия от Емилия Митева


Лондонското училище за бизнес и финанси предлага програми, свързани с тенденциите на пазара. LSBF се радва на отлична репутация за качеството си на преподаване и подкрепящата среда - привлича повече от 12 000 чуждестранни студенти от над 150 страни.
С LSBF светът е вашият университет. Има международно присъствие, което се простира в Азия, Европа и Северна и Южна Америка, така с LSBF никога не сте далеч от световна класа бизнес образование. Можете да се възползвате от уникалната онлайн платформа за проучване Interactive, която ви дава контрол на обучението. Комуникацията със студенти и преподаватели в реално време се изравнява с качеството на лекциите и възможността да се ползва първокласно образование по всяко време, от всяка точка на света!

Защо да изберете Лондонското училище за бизнес и финанси?

LSBF подхожда целенасочено към живота и бъдещето на учениците си, като предлага достъп до много съществени предимства и голямо разнообразие от извънкласни и социални дейности, включително:
 •  Създаване на мрежа от възможности
 •  Развитие на кариерата
 •  Срещи с експерти от индустрията
 •  Гости, изнасящи лекции
 •  Активен социален календар
Независимо дали са със седалище във Великобритания или в чужбина, LSBF се стреми да предоставя образование на изключително високо ниво за всички.


 "London is one of the best places in the world to study business and finance, and one of the best places to live. It's perfect for me."   Francesco Costantino, MIB
(“Лондон е едно от най-добрите места по света, където можеш да учиш бизнес и финанси, и едно от най-добрите места за живеене. Перфектно е за мен.”   Франциско Костантион, студент)

Как да кандидатствате?
Първо трябва да си изберете програма и след това може да попълните електронния формуляр за кандидатстване, който ще намерите в официалния сайт: http://www.lsbf.org.uk , а ако имате въпроси пишете на този е-майл: info@lsbf.org.uk.


London School of Business & finance (LSBF)

Статия от Петко Калагларски

 Лондонското училище за бизнес и финанси (LSBF) e уникална образователна институция, която предлага специализирани програми, разработени в съответствие с глобалните тенденции на пазара, привличаща най-качествените кадидати от над 140 националности по света. С идеята за международни перспективи LSBF e разработил набор от бакалавърски и магистърски степени, както и професионални квалификации, които са индивидуално съобразени с Вашите конкретни стремежи за кариерно развитие.
LSBF е на първо място в Лондон за професионални квалификационни програми по счетоводство, финанси и маркетинг. Професионалната квалификация Ви помага да се откроите на трудовия пазар, което ще доведе до удовлетворяваща и бързоразвиваща се кариера.
LSBF е това, което търсите в света на бизнеса и нуждите на управлението.
Университета поставя акцент върху подготовката на студентите за високо квалифицирана работа, обръщайки специално внимание на практическите, комуникативните и управленските умения.
Кампусът на университета в Лондон се намира в една от най-красивите части на града - Белгравия .
Университетът ежегодно привлича повече от 12 000 кандидат-студенти, но само 650 биват удостоени с честта да следват там.
Основната им бакалаварска програма е - Международен бизнес (BIB).
Продължителността на обучение е 3 години.
След завършване на бакалаварската степен студентите могат да изберат да следват магистърски програми като Международен бизнес , Финанси , Маркетинг.
Учебната година се състои от 2 семестъра , като началото на учебната година започва през март или октомври в зависимост от специалността.
Също така LSBF разполага с революционно on-line обучение-LSBF са инвестирали над 7 милиона паунда в развитието на уникална on-line платформа – InterActive. Тази иновация гарантира ненадминато изживяване в дистанционното обучение за студенти, желаещи да придобият професионална или магистърска квалификация.
Тази институцията за висше образование е единствната в Англия, която предлага двойни програми, комбинирайки световно признати професионални квалификации: ACCA, CIMA, CFA или CIM.

Условията за кандидатстване за Бакалаварската програма са:
TOEFL-95;
IELTS-6.0;
Cambridge certificates -  CAE-A,B;

Условията за кандидатстване за Магистарска степен са :
TOEFL (iBT)-95;
IELTS-6,5;
Есе;
Диплома за бакалаварска степен;
Таксите в уневерситета за Бакалаварските програми са 7 000 ₤ на година ;
Таксите в уневерситета за Магистърските програми са 10 500₤ - 13 750₤ на година;
                                     

Парите в Лондон не спят

Статия отГеорги  Георгиев

    Парите в Лондон никога не спят. Те не спират да се движат, благодарение на това, че английската столица открай време е център на международни финанси и бизнес. Този древен и модерен град е стимулираща среда за професионално, академично и личностно развитие. Всяка година той приветства хиляди нови студенти, дошли за получат образование от световно ниво.

    Разположен в сърцето на английската столица, “London School of Business and Finance”(LSBF) привлича амбициозни и талантливи кандидати от повече от 150 страни по целия свят. Пряката връзка с индустрията, позволява на студентите да опитат от голямо разнообразие от проекти и професионални възможности. Университетът е известен със своите първокласни бакалавърски и магистърски програми в областта на мениджмънта и финансите, разработени да отразяват световните пазарни тенденции. Изработени с много труд и усилия, програмите са структурирани, съобразявайки се не само с международните стандарти и изисквания, но и с  личните желания на студентите.

    Бакалавърската програма е предназначена за амбициозни студенти, които желаят да добият солидна представа за международния бизнес, мениджмънта и чуждестранните езикови обучения. Тя е разработена със съдействието на French Grande École de Commerce, една от най-уважаваните бизнес институции в Европа, и подготвя бакалавърите за най-високите нива на световния бизнес.

Освен солидната основа, която университета дава, студентът има право да избере измежду 6 кариерни пътища. Тези допълнителни курсове представляват специализации или магистърски програми, чрез които бакалавърът може да се ориентира в това, с какво иска да се занимава в бъдеще.
 • Мениджмънт
 • Бизнес право
 • Счетоводство
 • Финанси
 • Инвестиционно банкиране
 • Маркетинг
    Преместването в Лондон е голяма стъпка за повечето от чуждестранните студенти и затова LSBF обръща специално внимание на всеки от тях. За   студентите се грижат международни консултанти с опит от първа ръка за живот, учене и работа в Лондон. Целта е учащите да свикнат бързо за да получат максимума за престоя си в университета.

     Обучението за 1 година струва 9 750 паунда, а за 3 години е 29 250 паунда. LSBF осъзнава, колко напрегнат, може да бъде студентския живот и по тази причина предлага заеми с минимални лихви и стипендии.За студентите в затруднено положение, университът предлага и допълнителни отстъпки от таксата, за които вече трябва да се говори лично с представители на LSBF.

    За да бъде приет в университета, студентът трябва да предостави диплома за завършено средно образование и сертификат за владеене на английски език.


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11