4/2012 - 23/07/2024 04:26

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

454
Добре дошли в Inholland University of Applied Sciences – университетът, разположен в сърцето на Холандия и най-красивите градове на страната- Амстердам, Ротердам, Хага, Харлем, Делфт и Алкмаар

(Дата: 2012-04-17) || (Брой: 4/2012) || Автор: ДарбиInholland:
In
English, Individual,International, Internship, Inspirational, Inbusiness, Invaluable, Infuture,
Innovative


 В Inholland можете да изучавате на английски език бакалавърски програми по:
Счетоводство и Финанси, Аероинженерство, Комуникации, Информационни технологии, Международен бизнес и мениджмънт, Мениджмънт на свободното време, Туризъм и Медии и Мениджмънт на Развлекателната Индустрия

Защо Inholland?

" Преди да завърша училище в България, дълго се чудих къде и как да продължа моето образование. Тогава, на едно от изложенията на Консултантска къща "Дарби" в София, срещнах представители на университета. Когато разбрах за програмата по музикален мениджмънт, част от специалността "Медии и мениджмънт на развлекателната индустрия", осъзнах, че тя е това, което съм търсил,защото отваря широко вратите пред мен да се развивам в желаната от мен област. Тук, в Харлем, много харесвам спокойния начин на живот и приятелската атмосфера. Когато започнах обучението си, бях приятно изненадан от разнообразието на националности. Моите колеги са от Румъния, Бразилия,  Полша, Германия и много други страни."

Цветомир Попов, България


" Избрах Inholland, защото търсех различната среда, възможността да срещна много интересни хора от различни страни и да живея в един от най-вълнуващите градове в Европа -Амстердам."

Tom Maccabee, студент по международен бизнес и мениджмънт от Великобритания
.

" Горещо препоръчвам програмата по международни комуникации на Inholland University of Applied Sciences. На първо място, защото курсът включва богат набор от предмети и изгражда много солидна основа в няколко области -от журналистика, през медии до продуктов маркетинг. Второ, защото ученето става чрез практика и добивам реален опит и умения. Трето, но не на последно място, заради международната среда и в Амстердам, и в университета."

Мadeleine Roman, Румъния

 
 " Избрах Inholland, защото той ми дава шанса да уча и да се интегрирам в международна среда. Университетът предлага множество възможности за развитие, като например да работя за компания в Ротердам, докато изучавам международен бизнес и мениджмънт. Да учиш в чужбина е шанс да се развиеш, да се потопиш в нова култура и да завържеш много контакти."
Jennifer Alcock, Южна Африка


Ако искате и Вие да станете студент в Inholland University of Applied Sciences, можете да се обърнете към консултантите на „Дарби” на тел. 02/ 988 03 40 и научете повече за условията за кандидатстване и записване.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11