4/2012 - 22/06/2024 21:05

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

456
Английско училище дава 22 000 британски лири стипендия за един български футболен талант

(Дата: 2012-04-17) || (Брой: 4/2012) || Автор: ДарбиРеализирайте мечтите си! Подгответе кариерата си в големия футбол!

 

Английското училище за средно образование Brooke House College, Англия съвместно с Консултантската къща за образование в чужбина „Дарби” организира за четвърта по-редна година конкурс за футболна стипендия, в размер на 24 000 британски лири, за един футболен български талант.

Училището Brooke House College e създадено преди 55 години и е международен бординг колеж за средно образование. В него се обучават ученици от 14 до 19 годишна възраст от различни краища на света. Около 10% от тях са англичани. Brooke House College се намира в малкия английски град Market Harborough, разположен на час път с влак северно от Лондон и на час и половина от Heathrow с кола.

 Колежът разполага с три отлично оборудвани лаборатории за практическа работа, компютърна зала, отлично оборудвано арт студио и библиотека.
Досега, със 100% футболна стипендия за училището са заминали Маргарит Георгиев, Николай Щерев, Марио Стефанов и Богослав Тодоров, които тренират в Brooke House Football Academy, а паралелно с това се обучават по английската образо-вателна система.
В Brooke House College се обучават и други българчета, които също се занимават с футбол и дори са подписали договори с професионални английски отбори.

В Brooke House College се обучават и други талантливи българчета със стипендии до 50% от годишната такса на училището, които също се занимават с футбол и дори са подписали договори с професионални английски отбори.
Петър Витанов е един от тези ученици. Постъпва в училището преди две години, когато е едва на 14 години спечелил 30 % стипендия. Преди това Петър е тренирал 7 години в ЦСКА. Още през първата година успява да се адаптира в академията и да направи впечатление на професионален футболен клуб „Питърбороу”.

В края на първата учебна година Петър печели приза „Най-добър млад играч на Академията”. Той е приет много добре от треньорите на академията и винаги получава едни от най-добрите оценки за всеки изигран мач. Следващата година е още по-мотивиран да успее. В момента има предложение от професионалния отбор на Хъл Сити.

 Едновременно с успехите си в спорта Петър постига много добри резултати и в училището, като е един от най-добрите ученици в него. Той добре разбира колко про-фесионално се грижат за него в Академията и колко професионално го подготвят. Футболната академия и училището му дават реалната възможност да успее и да заиграе в ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ.

  • Конкурсът ще се проведе в четири последователни дни през месец юни 2012 г.
  • Участниците трябва да представят записи на свои участия във футболни мачове и CV.
  • Ще бъдат наблюдавани от специална комисия по време на тренировки и нормални срещи между отбори, ако има такива по време на конкурса
  • Регистрация за участие в конкурса до 01 юни 2012 г.


Всички, желаещи да се запишат за участие в конкурса могат да го направят като се свържат с Консултантската къща за обра-зование в чужбина „Дарби” на: 02 / 988 03 40 или eshsa@einet.bg
 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11