4/2012 - 23/07/2024 05:19

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

455
Великденски промоции на езикови ваканции в чужбина

(Дата: 2012-04-17) || (Брой: 4/2012) || Автор: Дарби Възползвайте се от намаленията на Консултантска къща „Дарби” за групови ваканции, валидни до края на м. април 2012

 

Груповите пътувания са подходящи за деца, които желаят да се запишат на езиков курс, но не искат да пътуват сами. Обикновено групите се състоят от 10 до 15 деца, приблизително на еднаква възраст. Децата тръгват заедно от България. Те са придружавани от представител на „Дарби”, който се грижи за тях по време на престоя им в избраната държава, помага им при пътуването и поддържа непрекъснат контакт с родителите.

През м. април груповите ваканции на Консултантската къща „Дарби” са с намаление от 3%. Включени са разнообразни и интересни предложения за езикови центрове, където освен качествено обучение по английски език, ще имате възможност да участвате в редица културни и развлекателни мероприятия, да практикувате спорт по избор или да разгледате местните забележителности. Сред офертите за групови ваканции ще откриете предложения за Англия, Шотландия, Малта и др.

За тези от Вас, които искат да бъдат по-самостоятелни,  да натрупат опит и нови знания, са подбрани най-изгодни оферти за индивидуални езикови ваканции в чужбина. Освен предложенията за изучаване на английски език (Торки, Нотингам, Бормът), ще намерите и оферти за курсове по немски език в престижния Хумболд институт, както и във Виена, в престижно частно училище основано по времето на Мария Терезия, разположено в красив парк в централната част на града.

Не са забравени и почитателите на испанския, италианския и френския езици. Вероятно особено ще  Ви заитригуват офертите за Валенсия, третият по големина град в Испания, за Линяно, един от най-известните италиански курорти на Адриатическо море, разположен между Венеция и Триест, както и за Антиб, сърцето на Френската Ривиера.

Интересни са и предложенията за възрастни над 16 години. Те са подходящи както за младежи, така и за възрастни, които желаят да научат чужд език или да разширят знанията си. По тези програми може да избирате интензивността на обучение, нивото на езика, продължителността на курса в зависимост от нуждите и предпочитанията Ви. Офертите включват програми в Рим, Милано, курортът Торби в Англия, Берлин, Мадрид и др.

В случай, че имате нужда от допълнителна информация или помощ при избора на най-подходящия курс за Вас или Вашето дете, не се колебайте да се свържете с „Дарби” на тел. 02/988 03 40. Нейните консултанти с радост ще ще Ви съдействаме!


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11