7/2014 - 09/12/2021 15:34

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

665
Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”- системна и качествена подготовка в малки групи и индивидуален подход

(Дата: 2014-09-11) || (Брой: 7/2014) || Автор: Дарби

Основната задача и грижа на педагозите и психолозите  от Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева” е повишаване интереса и мотивацията за учене, формиране на положително отношение към учебния процес.

ZanimalnqЗанималнята  спазва едно от основните принципни изисквания, работа в малки групи с индивидуален подход. Актуална задача на педагозите и психолозите  е грижата за формиране на умения у децата да работят и индивидуално, и в група. Работата в малки групи развива в децата отговорност и самостоятелност, което оказва трайно положително влияние върху тяхното мислене и интереси. За да посрещнат специфичните нужди на всеки ученик, педагозите от занималнята използват персонален подход, обученията се адаптират и моделират, така че да са адресирани към различните области и проблеми зони в учебния процес.

Индивидуалният подход създава най-благоприятни възможности за развитие на познавателните сили, активност, склонности и дарби на всеки ученик. Динамиката, с която се развива нашето ежедневие, несъмнено достига и до нашите деца. Това изисква нов подход в учебните извънучилищни занимания, който се основа на системна качествена подготовка през цялата учебна година.

В академия за личностно развитие „Ева Куванджиева” се провежда системна качествена подготовка на деца от първи клас и  до седми клас. Занятията протичат в следната последователност:
 - преговор на учебния материал от деня - точно и ясно обясняване на преподаваните уроци
 - писане на домашни задачи
 - затвърждаване на знанията чрез работа със сборници
 - допълнителни тестове и упражнения за отработване на евентуални пропуски
 - практически задачи с цел стабилна основа и усвояване на материала

Всички учебни дейности са насочени към ежедневната допълнителна работа, системното и задълбочено усвояване на учебния материал. По този начин учениците непрекъснато подобряват знанията, способностите и компетентностите си. Особено важни са упражненията и тестовете по български език, математика, английски език.
За обучението  се грижат  квалифицирани педагозии психолози, които всекидневно разговат с децата за техните проблеми и отделят специално внимание на всяко от тях.

За повече информация и записвания:
e-mail: eurostandart@darbi.eu
тел: 02/ 931 00 34
GSM: 0878/670 738


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11