01 / 2008 - 28/11/2021 22:17

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

75
Отворени врати за образование в чужбина 2008

(Дата: 2008-01-21) || (Брой: 01 / 2008) || Автор: ДАРБИЕвропейско изложение
Хотел Радисън
26 януари - от 11.00 до 19.00
27 януари - от 11.00 до 16.00

УЧАСТНИЦИ 2008

Езикови програми:

Astur Gmbh–Учебният център “Astur” е основан през 1986 г. Предлага богата гама от разнообразни езикови програми за изучаване на немски език от чужденци. Центърът разполага със съвременна база обзаведена с модерно техническо оборудване.

Sprachcaffe Plus - Това е добре известна организация с опит в предлагането на езиково обучение в Европа, Азия, Куба, САШ, Канада, Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Обединява 20 учебни центъра, където се предлага голямо разнообразие от учебни програми.

Regent Language Training е езиков център с повече от 40 години опит в предлагането на езикови програми за всички възрасти, за хора от целия свят. Можете да изберете сред множество дестинации, за да прекарате ваканцията си.  Ceran Lingua International е езиков център е основан през 1976г в Испания и има повече от 30 години опит. Ceran предлага курсове за възрастни, младежи и деца на шест езика – английски, френски, испански, японски, немски и холандски - в Белгия, Испания, Франция, Англия и много други.

Emerald Cultural Institute е един от най – добрите езикови центрове в Ирландия, основани през 1986г. За сравнително краткото си съществуване Emerald си създава репутация на учебно заведение, с висок професионализъм, даващо добра езикова подготовка. В Emerald има ученици от повече от 40 страни от целия свят.

St. Giles International е основан през 1955г във Великобритания. В момента St. Giles е един от най – големите езикови центрове в света с повече от 10 000 ученици годишни в повече от 90 страни. Основният девиз, от които се водят всички специалисти в St. Giles е да превърнат ученето на любимия език в незабравима ваканция и забавление.

Skola group of Schools е английски езиков център, който е с повече от 40 годишен опит в областта на езиковото обучение. Skola предлага курсове за широк спектър от възрастови групи – от 3 годишни до възрастни. Голяма популярност придобиват летните училища, които организира центъра.

Средно Образование:

Brooke House College – Създадено преди 40 години, училището е международен бординг колеж за средно образование. В него се обучават ученици от 14- до 19-годишна възраст от различни краища на света. Около 10% от тях са англичани. Ежегодно училището провежда конкурс за отпускане на стипендии. Изпитите са по английски език и математика. Стипендиите са в размер до 50% от годишната такса.

Caterham School- Училището е основано през 1811г. и е разположено в сърцето на графство Съри, на половин час с влак от центъра на Лондон. Учебната програма следва английските държавни стандарти, но очакванията към учениците са доста по-високи и в обучението се акцентира на общообразователни предмети, развиващи академичните, артистичните и спортните заложби.

Institut auf dem Rosenberg е средно училище, основано през 1889г в Швейцария. За кратък период от време успява да си създаде международна репутация. Кампусите на училището се разполагат на повече от 100 000 м2. Като извънкласни занимания Rosenberg предлага сноуборд, ски, тенис, водни ски, футбол, баскетбол, планинско колоездене и много други. Sherborne school е средно бординг училище, което освен със разнообразието на учебните предмети и дълбочината, с която се изучават е и едно от най – красивите училища в Обединеното кралство. Училището разполага с богата библиотека с повече от 40 000 книги, която също така е оборудвана с най – модерни компютърни технологии.

St. Gilgen International School е средно бординг училище в Австрия. Намира се в красив природен парк, на половин час път от Залцбург. Училището разполага с реставрирани исторически сгради, както и с нови постройки, в които учениците могат да се чувстват като у дама си.

Saint Michael’s College е малко, приятелско международно училище, което предлага GCSE, IB и A Level дипломи. Училището е разположено в регион, известен като „Сърцето на Англия”, близо до градовете Уорчестър и Хиърфорд. Може да се каже, че това е едно идеално място, за да учите.

Millfield School e едно от най – старите и реномирани училища в Англия. Основано е през 1935г, когато Джак Мейер се завръща от Индия, водейки със себе си 7 индийски момчета, шест от които са принцове. Още от тогава Millfield school е пример за това какво представляват съвременните бординг учлища. Висше образование:

Southampton Solent University – Намира се на южното крайбрежие на Англия, на един час от Лондон. Той е един от новите, динамично развиващи се Британски университети. Въпреки това в академичните среди, е добре познат по подхода, с който обвързва студентското обучение, бизнес практиката и общността.

Middlesex University – Създаден е през 1992 г. и е един от най-големите университети във Великобритания с 25 000 студенти. Известен е с новаторския си подход към висшето образование. Поддържат се високи стандарти в преподаването, както и тесни връзки с търговските, политическите и обществени среди на Лондон, и с редица международни институции.

Universityof Bedfortshire – Университетът се намира в оживения търговски град Лутън, северно от Лондон и в момента в него се обучават над 12 000 студента от 140 страни. Университетът разполага с най-съвременна учебна база, включително богата библиотека, зала с над 3000 компютъра, мултимедийни зали и спортни съоръжения.

School of Hotel Management IHTTI – Институтът IHTTI в Нюшател е водещ институт по туризъм и хотелиерство. Предлага разнообразни учебни програми. Член е на редица национални и международни професионални организации, включително и на Световната организация по туризъм. Приемът е два пъти годишно: март и август.

 American University in Bulgaria – Първият частен американски университет в Югоизточна Европа създаден през 1991. АУБ e оценен от работодателите в България като най-добрия университет за 2006 и 2007 г. Студентите получават две дипломи и Европейско дипломно приложение. АУБ предлага международна академична среда със студенти и преподаватели от близо 30 държави. Обучението се провежда изцяло на английски език.

European University Cyprus – Университетът работи по американска академична система. Радва се на много добра международна репутация благодарение на разнообразието от предлаганите програми, отлично организирания учебен процес и безспорното качество на преподаване. Има четири факултета по: икономика, компютърни науки и инженерство, социални и хуманитарни науки, за следдипломна квалификация.

Istituto Marangoni е едно от най – добрите учебни заведения в Европа, елитарно в областта на модата и модния дизайн, с над 70 години опит. Marangoni разполага с три кампуса в модните столици Милано, Лондон и Париж. Езиците на преподаване са италиански, английски и френски, което създава космополитна атмосфера и обогатява креативността на студентите. В процеса на обучение са включени известни практикуващи дизайнери, модни консултанти, професионални фотографи и модни издатели.

Alpine centre, The Swiss Business School for Hotel and Tourism Education, отваря врати в Гърция през 1987г. Водено от швейцарската психология на преподаване, Alpine centre за кратко време успява да се превърне във университет концентриран върху кариерното развитие на своите студенти. Кампусът на Alpine Centre е в сградата на „Palmyra Beach Hotel” Атина - на морския бряг.

Schiller International University е независим американски университет с кампуси във Флорида, Лондон, Париж, Страстбург, Халдейберг, Мадрид, Енгелберг и Лезен. Университетът е уникален с това, че дава възможност на студентите си да се местят от един кампус в друг, от една страна в друга, оставяйки в един университет без да губят време или кредити.

American College Dublin е основан през 1993г. Колежът е разположен в три красиви, в една от които е живял Оскар Уайлд. American College Dublin приветства студенти от цял свят, като обръща специално внимание на техните нужди и има помага да се адаптират към живота в Ирландия.

Trinity International School of Tourism Management е един от най – перспективните университети по туризъм в последните няколко години. Университетът има своя филиал на остров Крит, Гърция, което се оказва един от най – съблазнителните за младите студенти фактори, за да изберат точно това учебно заведение.

Accademmia della Moda е с повече от четиредесет годишен опит в областта на  качественото обучение в областта на модата и дизайна. Академията е основана през 1960г. от майстора шивач Domenicо Lettieri, който в стремежа си да намери начин да влее нова кръв в модния бизнес поставя началото на едно от най – успешните модни учебни заведения в света.

Tech Music Schools е основан от Francis Seriau, който воден от страстта си към музиката основава музикална училище, което с течение на времето прераства в университет. Tech Music School предлага Drumtech, Vocaltech и Vocal – X.

Istituto Europeo di Design – IED/ Istituto Europeo di Design е основан е през 1966 г. и има изградени кампуси в Милано, Рим, Торино, Мадрид, Барселона и Сао Паоло. IED предлага програми за обучение с продължителност от 1 до 3 години, които са специализирани и са еквивалент на университетското образование. Провежда специализирани курсове в областта на дизайна, модата и визуалните комуникации.

European University / ЕU е един от най-добрите бизнес университети в света. Университетските кампуси са разположени в Лисабон, Португалия; Мюнхен, Германия; Барселона, Испания; Атина, Гърция; Монтрьо и Женева, Швейцария; Малта, Казахстан и Сингапур. Това дава възможност на студентите да пътуват по обменните програми на университета.

Визитка на изложението – www.open-doors-fair.dir.bg

Организатор:

"ДАРБИ" Консултантска къща за образование в чужбина
ул. "Алабин" 2, София 1000, България
тел: 02 / 988 0340 / факс: 02 / 988 1092
e-mail: eshsa@einet.bg / www.darbi.eu

Профил на изложители:

Университети, Колежи, Международни образователни институции, Средни училища, Международни учебни центрове, Езикови центрове

Видове програми:

• Бакалавърски и магистърски програми,
• Сертификатни програми, Краткосрочно професионално обучение
• Езикови курсове
• Средно образование

Място:

хотел Радисън, София

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11