4/2016 - 23/07/2024 04:46

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

814
Английски онлайн? Защо не!

(Дата: 2016-04-13) || (Брой: 4/2016) || Автор: Дарби

В наши дни английският език е най-разпространеното средство за комуникация в световен мащаб. И абсолютно задължителна част от грамотността на съвременния млад човек. Изучаването на английски език обикновено започва от най-ранна възраст и продължава като част от учебния процес в училище и в различни езикови курсове. С обсебването на ежедневието ни от съвременните технологии  се предлагат все повече онлайн курсове наред с класическите форми на присъствено чуждоезиково обучение. Най-общо вариантите за он лайн обучението са  – (видео)уроци, разработени за самостоятелна работа, които могат да се усвояват в избрано от курсистите време в рамките на определен период (най-често 1 или 3 месеца) или онлайн обучение във виртуална класна стая, което е с фиксиран график като ден и час; предимството е, че курсистите си стоят вкъщи пред компютъра и спестяват време за придвижване.                                                      
 
 Опирайки се на дългогодишния си професионален опит, методистите от Езиков център Дарби разработиха специален курс по общ английски език, който съчетава предимствата на присъственото с тези на онлайн обучението.                                                                                              
Веднъж седмично в рамките на 4 учебни часа курсистите имат обучение в нашата учебна база в централния ни офис на пл. „Св Неделя” 4, София. Преподавателят разяснява основния граматически материал по съответната тема.  През останалата част от седмицата курсистите  имат неограничен достъп до богата база данни с класически и визуализирани интерактивни упражнения, чрез които да усвоят преподадения материал. За целта е необходимо да отделят поне 6 часа в удобно за тях време, за да направят упражненията и научат новите думи. Платформата позволява нееднократно правене на всяко от упражненията, като  дава информация за постигнатия резултат. На следващото присъствено занятие се обсъждат възникналите въпроси в процеса на работа и се преподава следващата част от материала.                                                                                            
 
 Обучението включва 8 присъствени и 16 онлайн занятия в рамките на 100 учебни часа за ниво и приключва с финален тест, след който се получава сертификат за съответното ниво съгласно Европейската езикова рамка. 

Възползвайте се от промоционалната цена  от 290 лв на пилотния ни интензивен курс по английски език за ниво А1 Elementary, който стартира на 9 май и приключва на 5 юли!

 За справки и записвания – тел. 02 983 38 19; 0878 696 113.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11