7/2012 - 23/07/2024 04:32

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ - АРХИВ

485
КРАТКОСРОЧНИ КУРСОВЕ В БИЗНЕС КОЛЕЖ „ЕВРОСТАНДАРТ” В ОБЛАСТИТЕ: ИКОНОМИКА , ДИЗАЙН, ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСТВО

(Дата: 2012-09-17) || (Брой: 7/2012) || Автор: ДарбиВсеки човек се променя в хода на живота си-променя се не само външно, но и като интереси. И тогава открива, че не му дастигат знания в тази или онази област. Иска да започне нещо ново, но му трябва помощ. Иска бързо да промени позициите си в обшеството, но му трябват знания. Краткосрочните програми за придобиване на нова квалификация са много важни именно в такива моменти.

 Бизнес колеж „Евростандарт” дава възможност на всеки гражданин, завършил средно образование, независимо от възрастта си, да получи съвременна и съобразена  с изискванията на пазара на труда квалификация в областта на икономиката.   Продължителност - в зависимост от избраната от курсиста интензивност от 2.5 до 18 седмици. На завършилите курса се издава удостоверение за професионално обучение.
Посоченият обем часове са достатъчни за знания, които веднага могат да се приложат и същевременно да се надграждат чрез самостоятелни занимания в практиката или допълнителни курсове.
На завършилите курса колежът  оказва помощ за начално организиране на бизнеса, а така също и практическа подкрепа при сложни казуси.

Краткосрочтите курсове дават възможност курсистите да придобият легитимна правоспособност и да упражняват любимата си професия в областите:

ИКОНОМИКА

 
 

ДИЗАЙН


ТУРИЗЪМ

 
Предприемачество и мениджмънт
Банково дело
Оперативно счетоводство
Митническа и данъчна администрация
Бизнес администрация
Бизнес-услуги

Компютърна графика
Графичен дизайн

Организация  на туризма и свободното време
Организация на екскурзоводската дейност
Организация и управление на хотелиерството
Организация на аниматорската дейност

  От учебната 2012/2013 година Бизнес колеж „Евростандарт” предлага учениците  от средните училища в страната успоредно със завършване на средното си образование да получат и професионална квалификация по актуалните икономически специалностти.


Обучението се организира  в самостоятелна   форма на обучение, включваща учебни занятия, самостоятелна подготовка и изпитни сесии по график.

Ние предлагаме отлични програми по професии с европейска реализация и отлични условия, които ви помагат да разгърнете своя потенциал и да тръгнете към трудовата си кариера със самочувствието на истински професионалист!

От 01.09.2012г. Бизнес колеж „Евростандарт” вече е с нов адрес- пл. „Света Неделя” № 4. За повече информация: 0878 670 738.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11