06 / 2007 - 16/07/2024 14:49

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

18
St. Giles » Превъзходно обучение по английски език от 1955 г.

(Дата: 2007-05-31) || (Брой: 06 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Първият колеж “St Giles” е открит в Лондон през 1955 г. от Пол и Диана Линдзи. От тогава организацията се е разраснала в Обединеното кралство, САЩ и Бразилия.
Днес, с петдесет годишен опит в преподаването на английски език и управлението на училища, групата колежи “St Giles” е една от най-големите и преуспяващи международни организации за обучение по английски език, с общо седем училища по света. Всяка година средно 10 000 ученици от около 90 различни страни избират “St Giles” за нуждите си в областта на обучението по английски език.НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


Най-добрите академични стандартиstgiles_brighton_reception04.jpg
Обучението е основната услуга, а за достигането на най-високите стандарти се наемат само учители със специална квалификация в областта на преподаването на английски език.
Подходът в “St Giles” към преподаването и ученето на език е използването на концентрация и непосредствено общуване. Това означава, че учителите се концентрират върху вашите нужди, вашите интереси и вашите цели. Вие, учащият, сте окуражаван да бъдете активен в процеса на обучение и придобиване на нови знания.
В “St Giles” са се заели да осигурят на учениците курсове с най-високо ниво и услуги на достъпни цени. Това е отразено не само в техните строги академични стандарти, но също и в качеството на техните училищни сгради, всички, от които са на атрактивни места, обграждащи учениците с комфортна, топла и приятелски настроена среда, в която да учат и да се развиват.
Всички колежи “St Giles” се намират на атрактивни и вълнуващи места: от международно признатата класа на космополитния лондонски център, модерната „Висока порта”, шумния Брайтън или слънчевия Ийстбърн в Обединеното кралство до модерния град Сан Фтанциско в САЩ. Дори нещо повече организацията предлага курсове за бразилски курсисти в Сао Пауло и Кампинас.

Общообразователни Курсове по Английски език
В “St Giles” разбират, че различните курсисти имат различни нужди. Основна цел на “St Giles” при преподаването на английски език е да позволи на учителите да се запознаят с вашите индивидуални нужди.
Курсовете предлагат подготовка във всички четири основни езикови умения: четене, писане, говорене и слушане. Още в самото начало обаче, вие ще откриете, че основните неща, на които се набляга в подготовката, са говорене и слушане - общо взето основните изисквания към човек, владеещ английски език.

Типичната общообразователна програма включва:
• Развиване и подобрение на вашия говорим английски и превръщането ви в разбиращ и уверен слушател;
• Развиване на вашите умения да слушате и да разбирате;
• Придобиване и усъвършенстване на способността да използвате основните граматически конструкции в английския език;
• Всекидневния английски език, който можете да използвате в реални ситуации, говоримо и писмено;
• Писмени упражнения и изпитване на способността за разбиране.

Курсове за Подготовка за сертификатни изпити
Най-добрият начин да докажете вашето ниво на владеене на английски език е чрез международно признатата EFL квалификация (EFL - английски като чужд език). Те предлагат редица международни EFL изпити за всички нива, от средно до ниво за напреднали, и подготвителни курсове за изпитите на Cambridge, IELTS и TOEFL, които са разпределени през цялата година.
НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11