4 / 2010 - 03/06/2023 11:44

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

270
Пътят към успеха или подготовка за международен сертификат по английски език IELTS в Darbi College

(Дата: 2010-04-19) || (Брой: 4 / 2010) || Автор: Дарби Всяка година над един милион души се явяват на международния изпит по английски език IELTS. За всички тях той е врата към бъдещото им образование и работа в чужбина.

Верни на желанието да предлагат последните новости в обучението, специалистите от Езиковия департамент на  Darbi College бяха първите, които представиха специализирана система за  подготовка преди 3 години, когато изпитът още не бе популярен у нас.  За първи път тогава екипът, воден от г-жа Тони Цанова, започна  да организират краткосрочни и дългосрочни курсове за подготовка за международен изпит IELTS, според нивото и нуждите на всеки кандидат – от 30 до 180 часа  супер-интензивни, интензивни, 3 месечни, 6 месечни и целогодишни курсове.  

За три години  в курсовете на колежа се подготвиха много млади хора. Възпитаниците на Darbi College  се гордеят с една от най-високите успеваемости в страната –  среден изпитен резултат 7.5 в три поредни години, като оценките по отделни елементи достигат дори абсолютния максимум от  9.00.  Тези изпитни показатели утвърдиха  Darbi College като водещ в подготовката за IELTS в страната.   Благодарение на подготовката си в центъра,  възпитаници на Darbi College са студенти в едни от най-престижните световни университети - University of Warwick,  University of Bath, University of Aston,  University of Manchester University of Brighton, University of Greenwich и University of Southampton. Именно заради високия си изпитен резултат – 8.00, Биляна Лилова и Елина Лилова бяха поканени на интервю в най-елитнитe университети в света, а именно в University of Oxford и University of Cambridge.  За информация на всички -  резултат в границите 7.5- 9.0 означава ниво Proficiency, а 6.5-7.0  -  ниво Advanced.

Весела Минчева, която е ученичка в 53 СОУ и подготвя за изпит IELTS в Дарби Колидж,  споделя,че часовете са много по-различни от тези в училище – първо, защото е много по-мотивирана и след това защото научава  много и разнообразни неща всеки път. Лично тя е избрала Дарби защото „това е най-доброто място в София за подготовка за висок изпитен резултат”. Тя самата иска да следва архитектура в Англия и смята, че резултатът на IELTS ще бъде един от решаващите фактори, за да бъде приета в елитен университет. На същото мнение са и останалите от групата, които независимо че учат в училища като 1-ва английска гимназия смятат, че именно подготовката им в езиковия департамент на колежа е техния ключ към успеха. За всички, които още се колебаят е нашата специална оферта -    интензивен курс IELTS/TOEFL + безплатно кандидатстване в 5 университета от листата на „Дарби” и семинар за писане на мотивационно писмо.

За повече информация- тел.02/983 35 89 и e-mail: college@darbi.eu. 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11