4 / 2010 - 28/01/2023 05:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

266
Езиково обучение в чужбина и…още нещо?!

(Дата: 2010-04-15) || (Брой: 4 / 2010) || Автор: Дарби „Колкото повече, толкова повече!” казва мечо Пух. И безспорно е прав. Всеки човек е устроен така, че да търси колкото може повече, да получи колкото може повече и да постигне колкото може повече. За всеки, който не просто иска да повиши нивото на езиковите си познания, но и да се усъвършенства в областта, която го интригува, Консултантска къща „Дарби” предлага специализирани езикови програми в чужбина. Възможностите са много, но в този брой ще ви представим две, които привлякоха вниманието ни с това, че са нетрадиционни и атрактивни.

Първата програма носи странното на пръв поглед название „Специализирано обучение по ораторско изкуство, умения за ръководене, маниери и др.”. Тя се предлага от езиковият център Corpus Christi College за ученици на възраст от 14 до 17г., който е част от Кембридж.

Градчето се намира само на час и половина път от столицата и не само ще ви разкрие обаянието на английската провинция, но и ще ви даде възможност да усетите неповторимата атмосфера на един от най-известните и престижни университети в света. Кембриджският университет винаги е представлявал основната притегателна сила за туристите, посещаващи това малко градче.

 Corpus Christi College е шестият най-стар колеж, част от Cambridge University. Намира се в централната част на университетския град в близост до Kings College Chapel. Колежът разполага с богата материална база- тенис кортове, спортни площадки, кортове за скуош, интернет зала.

Обучението се провежда в самия колеж, като включва часове и дейности по публично говорене, умения за ръководене, тийм билдинг, изискани маниери, бизнес английски, умения за водене на преговори, водене на презентации и други ключови умения, необходими за едно по-успешно и кариерно бъдеще. Учебните часове са 28 на седмица. Условие за прием в тази програма е средно ниво( intermediate) на владеене на езика.

Настаняването е осигурено в общежитието към Corpus Christi College, разполагащо със 140 единични и 10 двойни стаи с общи бани и тоалетни. Момичетата и момчета се настаняват поотделно. Храненето е осигурено изцяло - закуска, обяд и вечеря, а по време на екскурзиите учениците разполагат с пакетиран обяд. Настаняването е осигурено от вторник преди началото на програмата до вторник след нейното завършване.

Езиковият център предлага различни възможности за активно спортуване-скуош, тенис и др. Вашето приятно изкарване е гарантирано и от организираните по време на обучението екскурзии до Лондон, Оксфорд, Кентърбъри, замъка Уорик и др.

Обучението Ви може да продължи от 2 до 4 седмици, като предвидените начални дати са: 06.07., 13.07., 20.07. и 27.07.2010г.

Или може би имате нужда от Специализиран курс по мода, видео и анимация, дигитална и филмова фотография и др.? Логично Вашият избор е Cambridge School of Visual & Performing Arts, който също е част от Кембридж.

Cambridge School of Visual & Performing Arts разполага с богата база, даваща възможност за достатъчно пространство и възможност за индивидуална работа, а именно: 14 студиа, 2 музикални стаи, 3D студио, класни стаи, лаборатории, библиотеки, както и стаи за репетиции, интернет стаи и др.

Обучението може да бъде с продължителност от 1 до 6 седмици за ученици на възраст от 15 до 18г. Всяка седмица предлага обучение в различен профил, а именно – 1) fashion&textiles, 2) video&animation, 3) digital photography,4) film photography 5)applied arts. Условие за участие в програмата е налично средно ниво за владеене на английски език. Има възможност и за участие в интензивен курс по английски за достигане на това ниво предварително. Класовете се сформират до 10 души.

Настаняването е осигурено в общежитието College House, като представлява малки къщички, позволяващи настаняване от 5 до 40 обучаващи се. Повечето стаи са единични със собствена баня( стая със собствен санитарен възел не може да бъде гарантирана ). College House се намира на 20-25 мин пеша до кампуса. Осигурено е и храненето- закуска, обяд, вечеря, като то се извършва в кампуса. Общежитието разполага с модерно перално помещение и такова с DVD и TV. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до последната неделя след края й.


Можете да се включите в тази програма от  04 юли до 15 август 2010г.

За повече информация можете да се обърнете към консултантите на „Дарби” на телефон 02/988 03 40 или на e-mail:eshsa@einet.bg. 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11