4 / 2010 - 09/12/2021 16:44

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

265
Петзвездно обучение - Hospitality Management сърцето на Швейцария

(Дата: 2010-04-15) || (Брой: 4 / 2010) || Автор: Дарби Hospitality Managementчесто срещано название на явно атрактивно специалност в западни висши учебни заведения. Какво всъщност значи? Едва ли някой може да Ви отговори наистина сериозно и по същество. За първи път в България по инициатива на консултантска къща „ДАРБИ” пет звездни хотели в София и Варна ще предоставят своята база на представител на елитен швейцарски колеж, който да разкрие тънкостите на тази търсена специалност.

Професионалната сфера, която е в непрекъснато развитие, се нарича туризъм. В световен мащаб ежегодно се разкриват милиони работни места за специалисти в различните клонове на туристическия бизнес, хотелиерството и ресторантьорството. Дори и във време на криза всеки има нужда от почивка и желание да си създаде приятни емоции. И макар при свит бюджет да се избират близки дестинации и по-изгодни програми хората не спират да пътуват. Не само ваканцията е повод за пътуване, то често е част от служебните ангажименти на много хора. Участието в различни семинари, конференции, чествания също не може да се състои без професионалната намеса на специалистите от хоспиталити индустрията, които да се погрижат за осигуряване на настаняването, храната, организиране на събитията и безброй други детайли, които правят успешно едно мероприятие.  

 За да може вашата почивка, бизнес пътуване или дори обикновена вечеря „навън” да минат гладко организирането им трябва да е поверено в ръцете на професионалисти, хора обучени в магията да създават незабелязано всичко, което да гарантира удовлетворението на клиентите им, независимо от повода на тяхното пътуване.

Всеизвестен факт е че едни от най-ценените университети и колежи в областта на туризма и хоспиталити индустрията се намират в Швейцария. А IHTTI School of Hotel Management се слави като едно от най-добре устроените училища по хотелски мениджмънт в самата Швейцария, с богата и впечатляваща история. За повече от 20 години в IHTTI са подготвени множество студенти за високи мениджърски постове в световната туристическа и хоспиталити индустрия и много от тях успяват да заемат ключови позиции в мениджърските екипи по цял свят веднага след дипломирането си.  

Разположен в самия център на историческия университетски град Нюшател, между езерото Нюшател и високи планини, IHTTI се помещава в базата на истински хотел, като същевременно е в близост до основните транспортни връзки, търговски центрове, музеи, културни и развлекателни събития, както и до площадките за практикуване на много зимни и летни спортове. Всичко това е направено не просто, за да развлича студентите, а да гради у тях креативност и комбинативност в организиране на различни професионални програми, да създава у тях вкус и стил.

 IHTTI поддържа солидни контакти с градските и университетски власти, за да може швейцарските дипломи издавани на студентите да имат пълна кантонална акредитация. Освен швейцарската диплома студентите в IHTTI получават и английска бакалавърска диплома от University of Derby, който е един от водещите британски професионални университети, наскоро класиран от  вестник „Guardian” в Топ 5 на британските университети по хоспиталити и туризъм.  Уникалната учебна база, снабдена със съвременна техника, заедно с интензивната академична програма, редуваща се с практика в реална работна среда са в основата на успешната подготовка на студентите и „изстрелването” им директно във високите мениджърски ешалони на различни хотели, курорти, казина, агенции и компании за организиране на мероприятия по цял свят. 

За да се запознаете по-подробно с туристическата индустрия и възможностите за професионална реализация, трябва да посетите организираните от консултантска къща „ДАРБИ” семинари и презентации с практическа насоченост. На 26.04 (понеделник) в Гранд Хотел „Димят”, Варна, представител на  IHTTI, Швейцария, ще презентира своето учебно заведение пред заинтересовани кандидати. На 27.04 (вторник) в хотел „Радисън Блу”, София, ще имате възможност да се запознаете с начина, по който се управлява един пет звезден хотел, кои са неговите звена и как функционират те. Посредством презентации и жив контакт с мениджърите на хотела ще добиете по-ясна представа за работата в този бранш. Представител на елитния швейцарски колеж IHTTI ще проведе и индивидуални интервюта с най-мотивираните кандидати.

За да се запознаете по-подробно с туристическата индустрия и възможностите за професионална реализация, трябва да посетите организираните от консултантска къща „ДАРБИ” семинари и презентации с практическа насоченост.. На 27.04 (вторник) в хотел „Радисън Блу”, София, Camille Hosseini- Regional Manager of Europe to IHTTI ще представи учебното заведение и съвместно със своите колеги от хотел „Радисън Блу” ще Ви помогне да се ориентирате в работата на хотел от такава величина. В рамките на презентацията и Workshop, в реална среда и в реално време, ще имате възможност да се запознаете с проблемите на мениджмънда на различни нива и позиции. Посредством презентации и жив контакт с мениджърите на хотела ще добиете по-ясна представа за работата в този бранш. Camille Hosseini ще проведе и индивидуални интервюта с най-мотивираните кандидати.За повече информация и предварително записване за семинара, обърнете се към консултантска къща „ДАРБИ”.  

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11