03 / 2007 - 24/04/2024 22:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

51
ОБРАЗОВАНИЕ ПО ТУРИЗЪМ В IHTTI

(Дата: 2007-03-08) || (Брой: 03 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Хотелската индустрия е най-бързо развиващата се индустрия в света. Нейното непрекъснато разрастване предлага почти неограничени възможности за реализация на кадрите, квалифицирани в областта на хотелския мениджмънт. Един чудесен избор е институтът IHTTI със седалище в град Нюшател.


НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА


IHTTI 44.jpgЗащо да изберете IHTTI?

1. Качествени академични програми

IHTTI предлага програми, създадени, за да отразят мисията на университета. Те се смесват по такъв начин, че успяват да съчетаят най-доброто от швейцарския хотелски мениджмънт с английския начин на мислене. Програмите развиват интелектуалните възможности на студентите, за да могат младите хора да продължат да придобиват знания и по време на разгръщане на кариерата им; да развиват мениджърските им умения, за да могат те ефективно да управляват както човешките, така и другите ресурси; да усъвършенстват операционалните им умения, за да могат да свършат задълженията и на подчинените си; да бъдат най-вече професионалисти.

2. Съвременни програми
Благодарение на силния управителен съвет, близките връзки с туристическата индустрия, редовните обратни връзки, които се поддържат с вече завършилите студенти и стабилното сътрудничество с Bournemouth University (UK), програмите на IHTTI често се преработват и подобряват. По този начин университетът е уверен, че програмите са съвременни и с високо качество и че завършилите кадри са широко търсени в бранша.

IHTTI 6.jpg3. Двойна квалификация
Много студенти в IHTTI завършват с две признати квалификации: The Swiss Higher Diploma in Hotel Management и The British BA (Hons) Degree in International Hospitality and/or Tourism Management. Бакалавърската степен е призната от Bournemouth University, един от топ-професионалните университети на Великобритания.

4. По-малка продължителност
Продължителността на бакалавърските програми в швейцарските училища по туризъм варира между 4 и 5 семестъра плюс още 2 или 3 семестъра стаж. Бакалавърските програми на IHTTI са структурирани по друг начин: семестрите са по-дълги от обикновено и програмата е по интензивна. По този начин младите хора могат да придобият две признати квалификации само за 3 семестъра плюс 2 семестъра стаж като това води след себе си спестяване на средства и по-ранен старт в кариерата.

5. Платен стаж
Първата и втората година от програмите The Swiss Higher Diploma и The Swiss Graduate Diploma включва стаж в Швейцария или в други страни.

Neuchatel.jpg6. Стабилни контакти със завършили студенти
От основаването си през 1986 година, IHTTI поддържа стабилни връзки със завършилите студенти. Те са установили близки контакти по между си и си помагат при намирането на работа, както и обмен на полезна информация.

7. Кариера център
Кариерният ни център е стабилно свързан с международни вериги хотели, които провеждат редовни интервюта за работа с младите хора, обучаващи се в IHTTI.

8. Отлично разположение
IHTTI се намира в центъра на Нюшател, швейцарски университетски град. Младите хора се обучават в разнообразна и стимулираща среда, и разполагат с достъп до университетската библиотека, предлагаща богат избор от материали на френски и английски език.НАЧАЛНА | ПРЕДИШНА (стр.1 от 2) СЛЕДВАЩА | ПОСЛЕДНА
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11