6/2014 - 28/11/2021 22:07

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

656
ДА УЧИШ КАТО ПОЧИВАШ. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?

(Дата: 2014-06-17) || (Брой: 6/2014) || Автор: Дарби

Darbi_MaltaЛятната ваканция започна. За някои лятото на тази година е само и единствено футбол, море и забавления. Дали си струва да пропилееш така лекомислено няколко месеца, когато съществуват толкова много възможности…   

    Дестинация Малта. Това е една от възможните посоки това лято.

Освен известен туристически маршрут, Малта е  една от предпочитаните дестинации за езикови ваканции, както за деца, така и за възрастни. В Малта може да съчетаете лятната си почивка с обучение по английски език. Консултантска къща „Дарби” предлага различни езикови програми в едни от най-атрактивните райони на Малта.

В Слиема има възможност за обучение на деца и младежи от 8 до 17 години. Езиковият център там е разположен близо до крайбрежието, разполага със 60 класни стаи и просторна градина. За децата е предвидено обучение по език до обяд. Следобяд е време за плаж и екскурзии до забележителностите в района – Гозо и Ла Валета.

Възрастните, които търсят спокойствието, могат да участват в езиков курс в Сан Гуан Darbi една от най-тихите зони в Малта. Езиковият център там предлага настаняване в общежитие, удобно разположено в съседство с класните стаи. Има възможност за стандартни, интензивни или подготвителни курсове по английски език. В следобедните часове избирате дали да се включите в някоя от организираните екскурзии на място или да отпускате на близко разположения плаж.

Малта е най-малката страна членка на ЕС. Тя се намира в Средиземно море и се състои от три обитаеми острова  - Малта, Гозо и Комино. Столицата на Малта – Ла Валета е търговски, административен и туристически център. Нейната история  е тясно свързана с рицарите от ордена на Свети Джон (така наречените Hospitallers ), който е основан в Йерусалим по времето на кръстоносните походи. В близост до Ла Валета се намира кварталът Слиема, където са разположени едни от най-красивите туристически хотели в Малта.

    Възползвайте се от отстъпките.

От средата на септември езиковият център в Сан Гуан предлага и преференциални промоции – до 50 % намаление, ако се запишете по програма и доведете приятел, който също се запише. Има и отстъпки за родители с деца – деца до 13 години ползват безплатно настаняване на база полупансион.

За повече информация потърсете консултантите на Дарби на тел. 02/988 10 82 или на имейл: sledu@darbi.eu


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11