11/2013 - 03/06/2023 10:19

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

593
НАЙ- НОВИТЕ ГРУПОВИ ЕЗИКОВИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦА - 2014!

(Дата: 2013-11-21) || (Брой: 11/2013) || Автор: Дарби Тази топла златна есен ни напомня за изминалото лято и ни настройва да помислим за следващия ваканционен сезон с усмивка и очакване....
Ние от Консултантска къща „Дарби”  сме готови с новите ни предложения за езикови ваканции в чужбина - пътуване в група 2014г . Те са едни наистина незабравими преживявания за деца от 8 до 18г., защото включват обучение, приключение и много забавление за тях.

За кого са подходящи груповите езикови ваканции?

Пътуването в група е подходящо за по-малките деца, както  и за такива, които отиват на езикова ваканция за първи път и не владеят добре езика. Групите на „Дарби” се състоят от около 15 деца, които пътуват с придружаващ ръководител от България.

Каква е разликата между различните групови програми?

Програмите ни са съобразени с различната възраст на децата. Заниманията по език в съответната програма също са разработени спрямо потребностите на деца от различна възраст.

Какво правят децата по време на една езикова ваканция в чужбина?

Програмата на децата е съчетание между учене в преди обедните часове и организирано свободно време (след обяд и след вечеря), през което да могат да общуват помежду си и да се забавляват – участват в екскурзии, спортни мероприятия, дискотеки, викторини, вечери на талантите, караоке партита и др. По този начин се насърчава комуникацията на чужд език в неформална среда и децата по-лесно се сприятеляват.

Представяме ви една малка част от възможностите за езиково приключение през 2014г:

За най-малките:

За най-малките почитатели на английския език (8–12г.) „Дарби” предлага езикова ваканция в Бромсгроув , Англия- край Бирмингам. Училището разполага с о тлични условия за обучение и спорт.

За по-големите деца (9-14г.) интересна ще бъде езиковата ваканция в Бат – град, чийто културни и исторически забележителности са част от Списъка на ЮНЕСКО. Програмата е подходяща за децата, които имат желание да опознаят английската история и култура.

• Специални предложения (13 – 17г.):
Нашите специални предложения са за двата най-емблематични града вАнглия – Лондон и Оксфорд, както и за слънчева Малта:

Езиковата ваканция в Лондон   ще изненада децата с круиз и дискотека по река Темза, както и с многобройни екскурзии из забележителностите на Лондон. Заповядайте в кампуса на колежа Royal Holloway към университета в Лондон - истински архитектурен шедьовър.

Езиковата ваканция в Оксфорд е отличен избор за всички деца, които мечтаят да продължат образованието си във Великобритания. В кампуса на университета Brookes децата ще усетят атмосферата на един от най-известните и образователни центрове в света – Оксфорд. Програмата включва и целодневна екскурзия до Стоунхендж.

Пролетната езикова ваканция в Малта е за всички децата, които искат да усетят малтийското гостоприемство, но нямат търпение да чакат до лятото


Атрактивни езикови ваканции в САЩ (12-18):


• Едната програма се провежда в кампуса на университета Montclair State University, Ню Йорк и съчетава обучение по английски език и екскурзия до Канада. Много екскурзии в Ню Йорк в следобедните часове: 5-то Авеню, Таймс Скуер, Рокфелер център, Статуята на Свободата, Уол Стрийт и др.


 

• Другото ни предложение е за езикова ваканция в Лос Анджелис . Програмата се провежда в Occidental College . Тази езикова ваканция е подходяща за деца и младежи, които мечтаят да усетят духа на американската култура. Освен обучението по език, участниците в програмата ще се насладят на кино-вечери, концерти, посещение на Националния парк „Гранд Каньон”, екскурзия до Лас Вегас, разходки по плажовете на Калифорния и др.

Ако Ви е трудно да прецените коя програма е най-подходяща за Вашето дете!
Ние с радост ще Ви ориентираме и заедно ще направим правилния избор.

За останалите летни програми за деца можете да научите като ни се обадите на
тел: 02/988 10 82, 0878 696 115 или да ни пишете на ел.поща: sledu@darbi.eu

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11