5/2014 - 16/07/2024 16:28

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

648
ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА С General IELTS

(Дата: 2014-05-15) || (Брой: 5/2014) || Автор:За да работите в чужбина ви трябва да знаете чужд език

IELTSОтпадането на ограниченията за българите на европейския пазар на труда, съчетано с увеличеното търсене на специалисти в най-различни сфери в развитите държави по цял свят, доведе до много повече възможности за кариерно развитие не само на младите хора, но и на много утвърдени професионалисти. Напоследък все повече българи планират или вече се подготвят за покриването на езиков тест като част от документите за емиграция и за кандидатстване за работа.  Едни от най-предпочитаните дестинации са страни като Великобритания, Канада, Австралия и Нова Зеландия, където се търсят инженери, медици, техници, юристи и програмисти.
Езиковият тест, който е задължително условие за имиграционни и работни цели в повечето държави, е General Training IELTS

Би било успокояващо да кажем, че полагането на този вид IELTS е доста по-малко предизвикателство от Academic IELTS , който е входна виза за англоезичните университети, но истината е, че през 2014 работодателите поставят високи изисквания за резултати на всеки компонент от теста, като за различни професии те може да варират между минимум 6.0 и 8.0 от максимум 9.0. Това означава, че ако планирате да се явите на този изпит, трябва да имате солидна база от знания по английски на ниво поне B2 по европейската езикова рамка, за да започнете подготовка за конкретния изпитен формат.

Ако езиковите ви познания са на по-ниско ниво, нашият съвет е да запишете курс по общ английски (хорариум от 100 часа обикновено е достатъчен за усвояването на едно ниво)  и едва след това – подготвителен курс за IELTS

Професионалното развитие и осигуряването на желания стандарт на живот за семейството ви е амбициозна цел. Затова е необходимо и да инвестирате достатъчно време, и усилия за подготовка по езика, с който възнамерявате да работите.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11