6/2012 - 27/02/2024 07:54

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

473
НА ДОБЪР ЧАС, ВИПУСК 2012!

(Дата: 2012-06-20) || (Брой: 6/2012) || Автор: Дарби
 
 
 
 

Цветята и усмивките трудно прикриват вълнението, което издайнически наднича в очите. „ Колко умилително-смешни сме били само преди  5 години!”

Снимките на екрана ретроспективно припомнят за годините в училище. И тъжни, и весели случки…

Първото докосване до приятелството,   доверието разочарованието…

Първият успех, макар и малък, но твой…

Така започна тържественото изпращане на 26 зрелостници от ЧПБУ „Евростандарт” в тържествената зала на Политехническия музей.


Оживяха мигове от училищното  ежедневие, видяхме и чухме за вас абитуренти неща, които са ни скъпи и няма да забравим.   И факта, че днес изпращаме 26 абитуриенти- 100% от всички постъпили 8-мо класници през далечната 2006/2007 учебна година е показателен, че навярно избрания път е верен и  усилията ни не са напразни.   


Доказателство за това е много доброто представяне на випусниците на държавните зрелостни изпити. Всички допуснати се явиха на първия зрелостен изпит по български език и литература и  постигнаха общ успех мн. добър  5.18, а на  зрелосния изпит по английски език постигнаха  общ успех  мн.добър 5.22. 


На държавните  изпити за придобиване на ІІІ степен на професионална квалификация  випускниците също постигнаха много добри резултати:  на  изпита по теория на професията за специалността „Икономика и мениджмънт”  успехът е мн. добър 5.33, а на изпита по практика ( защита на бизнес проект ) успехът е мн. добър 5.42.


„Светът днес е пред вас – свят за изява, за труд, за посвещение, за пътуване, свят за обич. Винаги търсете положителното във всяка ситуация и не позволявайте на живота да ви наложи своя формат. Бъдете честни, бъдете искрени, добронамерени, отворени към другите и Доброто няма да ви подмине. Бъдете истински хора и ще успеете!”   


Със своите постижения учениците на ЧПБУ „Евростандарт” доказаха правотата на думите на директора на училището г-жа Севдалина Иванова:

 
„Ние вярваме, че успешното развитие на България в рамките на Европейския съюз може да се осъществи главно чрез качествено образование на младите хора. Знаем, че те и техните родители днес търсят прагматичните аспекти на образованието. Обучението, което предлагаме умело съчетава теоретичните знания с практическите умения и професионална мотивация в областта на икономиката.”.

НА ДОБЪР ЧАС, АБИТУРИЕНТИ !


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11