1/2011 - 23/07/2024 06:26

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

334
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” Януари 2011

(Дата: 2011-01-17) || (Брой: 1/2011) || Автор: Дарби29.01.2011г. от 11.00ч. до 19.00ч. в хотел „Радисън”, София

30.01.2011г. от 11.00ч. до 16.00ч. в хотел „Радисън”, София

01.02.2011г. от 10.00ч. до 19.00ч. в гр. Варна в Гранд Хотел “Димят” 
 
За десети пореден път през месец януари ще се проведе Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. През годините изложението се утвърди като важна и полезна среща на търсещите млади хора с представители на образователни институции и консултанти на „Дарби”. Юбилейното издание на „Отворени врати за образование в чужбина” отново има като основна задача да подпомогне стотици младежи в усилието им да открият най-добрата възможност за себе си.

Стремежът на организаторите винаги е бил именно това да е изложението, на което всеки ще може да открие най–подходящата програма, специалност, университет, училище или езиков център за себе си. Световна тенденция е отделната личност да се развива и учи през целия живот, затова и ще бъдат  представени образователни програми за всички възрасти. „Изложението на правилния избор” – това е мотото на тазгодишното издание на „Отворени врати за образование в чужбина”. То подчертава основната цел, а именно да се помогне на всяка отделна личност да се ориентира в многообразието от образователни услуги, за да направи най – добрия избор за себе си!

По време на европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще бъдат представени над 80 учебни заведения – университети, средни училища и езикови центрове. Някои от тях ще имат свои представители на изложението. Така-чрез лични срещи, заинтересованите ще могат да получат детайлна информация за различните специалности, програми, срокове за кандидатстване, условия на обучение и др. Голяма част от представителите на чуждестранните университети са оторизирани да провеждат и интервюта с потенциалните кандидати, което улеснява процеса на кандидатстване. За подпомагане избора на младите хора ще работят и консултантите на „Дарби”, чиито професионални умения са доказани от времето.

Всеки желаещ може да получи и допълнителна информация, включвайки се в презентациите, които ще се провеждат по време на изложението.
Традиционно на Отворените врати за образование в чужбина са представени университети от ранга на  University of Manchester, University of Bath, London School of Business and Finance във Великобритания; International University Bad Honnef Bonn в Германия, Inholland University of Applied sciences, Fontys University of Applied Sciences, Wetsus Academy и HZ Univerisity в Холандия; международни университети като Schiller International University, European University, Istituto Marangoni, European University Cyprus в Кипър, IHTTI School of Hotel and Tourism Management и много други университети. Нови участници в десетото, юбилейно, издание на изложението,  са Fraser Valley University от Канада и FH OO Studienbetriebs GmbH от Австрия.

По отношение на висшето образование, вниманието е насочено предимно към крайните срокове за кандидатстване в Холандия, Дания, Франция, Белгия, Германия и Австрия. На консултантските маси, всеки които се интересува от кандидатстване в тези държави ще получи най – актуална информация за документите и необходимата подготовка при кандидатстването и за самите университети, както професионална ориентация от нашите консултанти.

Засиленият интерес на родителите към средното образование в чужбина е предпоставка и за присъствие на представители на много бординг учебни заведения от Европа и Америка. Освен традиционно присъстващите Brooke House College, St. Michael’s College, St. Bees School, Gresham’s School, CATS Cambridge, CATS Canterbury от Великобритания, Institut auf dem Rosenberg от Швейцария, The American International School Salzburg и други, тази година бихме могли да отбележим и нови за изложението участници като  Liverpool College, CATS London и Sidcot School.
В изложението ще вземат участие и представители на много езикови центрове, които за първи път ще представят програмите си за лятото тук, а именно: Malaca Instituto, Испания, Wimbledon School of English, Великобритания, ATC Language and Travel, Ирландия, Eurocentres, които имат кампуси в Швейцария, Англия, Франция и др. Центрoве като Dilit, Италия, St. Giles, LSI - Великобритания, Humboldt - Германия, Ecol Perl – Франция също ще бъдат представени.

За юбилейното издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” можете да потърсите повече информация на: www.darbi.eu или на тел. 988 03 40, 988 10 82, 98810 92.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11