02 / 2009 - 23/07/2024 04:46

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

160
Групови езикови ваканции във Великобритания и САЩ

(Дата: 2009-02-16) || (Брой: 02 / 2009) || Автор: ДАРБИНаближава лятото и естествено се увеличава интересът към възможностите за повишаване нивото на владеене на чужд език. За всеки, който има желание да съчетае полезното с приятното и да опознае културата и традициите на различни държави, Консултантска къща „Дарби” предлага различни възможности както за групови, така и за индивидуални езикови ваканции в множество точки на света.

Тук ще ви запознаем с предложенията на „Дарби” за групови езикови ваканции във Великобритания и САЩ. За повече информация можете да се обърнете към консултантите, които ще ви насочат и ще ви помогнат при избора на най-доброто предложение за Вас.

 

Вашингтон

Royal Language Training (RLT)

Програмата е насочена към ученици от 12 до 18г.

Езиковият център се намира в един от най-атрактивните и бързоразвиващи се райони на Вашингтон – Лийсбърг. Той е основан през 1758г. Намира се на около 50 км. северозападно от столицата Вашингтон, която е известна с Белия дом, Капитолия, центъра Кенеди, мемориала Линкълн,  Музея на историята и др., както и с възхитителната си природа. Лийсбърг е разположен в подножието на планината Блу Ридж на важен колониален кръстопът. Градът дава пълна картина на историята на щата Вирджиния и е част от най-атрактивните и бързоразвиващи се райони в този щат.

Royal Language Training (RLT) е създаден през 1994 година и е единственият център в щата Вирджиния. Той организира и провежда  летни езикови курсове за деца и юноши в едни от най-атрактивните райони на страната, като щата Вирджиния, приютил град Вашингтон, град Орландо в щата Флорида, Питцър Юнивърситу в Лос Анджелис.  През годините на своето съществуване RLT приема групи от Испания, Франция, Португалия, Турция, Италия, Русия и др.
Продължителност – 3 седмици.
Начална дата: 13 юли 2009г.

 

Маркет Харбъроу

Brooke House College                                    

Програмата е насочена към ученици на възраст между 11 и 18г.

Малкият град Market Harborough се намира в централната част на Англия и има изключително благоприятно разположение. Разположен е  близо до Лестър. Малкото английско градче е на час път северно от Лондон, близо до Бирмингам, Нотингам, Оксфорд и Кембридж, на само часа път е Манчестър.

Центърът за летни езикови курсове към Brooke House College е създаден преди повече от 15 години. Предлагат се различни видове курсове, като курсове по общ английски, English plus, English plus riding. Центърът предлага курсове за всички нива от начинаещи до напреднали. Обучението има за цел да подобри както говоримите, така и писмените умения на ученика.
Продължителност – 1 седмица
Начална дата от 01.04.2009г

 

Маркет Харбъроу

Brooke House College                                     

 

Програмата е насочена към ученици на възраст между 12 и 17г.

Продължителност – 2 седмици
Начална дата – от 19.07.2009г.

 


Оксфорд
ISIS Language Centres

Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 18г.
Разположен в сърцето на Англия, Оксфорд е известен в целия свят. Средновековните колежи, красивите градини в тях, богатите библиотеки и множеството книжарници създават неповторимата атмосфера на този изключителен град. Интересни забележителности са: църквите Св. Майкъл, построена през 11 век и Св. Дева Мария през 13 век, Бодлианската библиотека, Шелдънския театър, дело на бележития архитект Кристофър Рен.

ISIS Language Centres е един от водещите във Великобритания в организирането на ваканционни програми за млади хора от цял свят. Той провежда лятната си програма за тийнейджъри и младежи в Оксфорд в Harcourt Hill, част от Brookes University, един от най-добрите университети в Оксфорд. Обучението обикновено се провежда сутрин. Първият учебен ден всички курсисти се подлагат на тест за определяне на тяхното входящо ниво и обучението им в съответната група. Благодарение на новите технологии и на ярките учебни материали то е не само много полезно, но забавно и ефективно.
Продължителност  2 и 4 седмици
Начални дати 05, 19 юли 2009


Ридинг,

Magnifico, University of reading                                                                             

Програмата е насочена към ученици на възраст от 10 до 17години.

Ридинг е модерен, пълен с енергия град, разположен сред красивата долина на река Темза. Намира се на 70 км. от столицата Лондон. От исторически град през последните години Ридинг се превръща в търговски и развлекателен център. Той е  на по-малко от 1 час път от летище Хийтроу и Гетуик, както и на 30 мин. от град Оксфорд.

Magnifico Travel е създаден през 1999 г. от преуспяваща група с над 20 години опит в организирането и  провеждането на летни езикови курсове. Развива се с участието на професионален екип, работещ в интерес на децата, тийнейджърите и юношите.

Езикови ваканции се провеждат през юли и август в Bulmershe Hall, който е част от University of Reading, намиращ се на 15 минути от градския център и  на 90 минути от Лондон.

Акцентът в занятията по английски е върху говоримия език. Курсовете са различни по съдържание: стандартен езиков; английски език и танци, английски и драма или английски и пеене; английски и футбол, английски и ръгби.
Продължителност - 2 седмици
Начална дата- 03-17.07.2009; 18.07-01.08.2009; 02-16.08.2009г.


Лондон                                                                                     

Stafford House Study Holidays

Програмата е насочена към ученици на възраст от 12 до 17 години.

Трудно е да се опише Лондон, но ако трябва да го направите едва ли ще намерите най-подходящите думи. Само няколко дни в този 2000-годишен град могат да ви убедят, че едва ли ще успеете да запечатате на лента и да сложите в своя албум всичко, което сте видели.

В Лондон програмата на езиковия център се провежда в Roehampton University  в колежа  Whitelands. Открит през 1841г., той е един от четирите колежа, с които Roehampton University  разполага. За летните си програми Whitelands използва класни стаи , места за настаняване, ресторант и кафене в Parkstead House. Всички те са разположени в близост за удобство на учащите се.

За ефективното провеждане на образователния процес способства подбора на висококвалифицирани преподаватели и комфортът, създаван от модерните сгради. Учебната програма на центъра предлага обучение за всички нива на владеене на английски език – от начинаещи до напреднали. Часовете са 20 на седмица, всеки по 45 минути.  Провеждат се от двама преподаватели. Максималният брой ученици в група е 16 души.
Продължителност: 2 седмици
Начална дата: 6 юли  2009 г.

 

Единбург, Шотландия                                                                                                                            

Stafford House Study Holidays

Програмата е насочена към ученици на възраст между 10 и 17 години.

Единбург, столицата на Шотландия, разкрива спиращи дъха гледки – море, хълмове и високи скали. Средновековният град се простира до Palace of Holyrood House. В сърцето му е скътан Royal Mile с историческите сгради – Outlook Tower, земите на Gladstones Land, Lady Stairs House и редица музеи. Второто лице на Единбург e Новият град - елегантни квартали в грегориански стил, построени специално за търговците в края на 18 век.

Основан през 1952 год, Stafford House е учебен център с традиции. Провежда обучение на млади хора от различни държави в различни свои представителства в Обединеното кралство. В Единбург обучението се води в девическото училище St. Margarets School, основано през 1800 г. 

Обучението е с натовареност 20 часа седмично, като един учебен час е 45 мин, а групите са максимум от 16 човека. Неразделна част от обучението е и развлекателната програма.
Продължителност2 седмици
Начална дата:  25 юли 2009 г.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11