05 / 2009 - 19/05/2024 01:41

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

187
Най-доброто за моето дете…

(Дата: 2009-05-18) || (Брой: 05 / 2009) || Автор: ДАРБИ 
 
 Да си родител е тежка и отговорна задача. Всеки един мечтае да направи детето си щастливо, да избере за него най-правилния път, да му осигури не просто добро, а най-доброто бъдеще.
Все повече родители решават да изберат за децата си бординг училище в чужбина, за да получат там средното си образование. Това е труден избор. Трудно е да се разделиш с детето си, трудно е да избереш училище, трудно е да предвидиш всичко. Затова и родителите имат много въпроси: дали нивото на образование в това или онова училище е достатъчно високо?, дали условията са достатъчно добри?, дали детето ми ще успее да се адаптира?, дали ще му хареса?, дали...?, дали...?, дали...И колкото и отговори да получите, те никога не са достатъчни.
Затова ще Ви представим една възможност, чрез която ще постигнете две от своите цели: ще повишите нивото на езикови познания на своето дете и ще разберете дали бординг училището му допада. 

St Michael`s College е малко международно училище, предлагащо програмите GCSE и A-level, University Foundation и летни курсове за курсисти от цял свят.
Специализираното обучение по английски език играе важна роля в учебната програма и голяма част от учениците на колежа биват приети в предпочитаните от тях университети във Великобритания.
St Michael`s College е основан през 1990г. Разположен е на 10 хка в регион, известен като „Сърцето на Англия”, прочут с природната си красота - северната част на Уорчестършайър - прекрасно място за обучение, което стимулира оптимално разгръщане на личностния потенциал.
Училището представлява впечатляваща викторианска сграда- част от английското историческо и архитектурно наследство. Построена е през 1856г. от оксфордски професор по музика.
Нека това не ви заблуждава- училището разполага с модерна материална база. Особено внимание се обръща на спорта- учениците могат да ползват външен отопляем басейн през летния семестър, баскетболно, тенис и волейболно игрище, малък вътрешен гимнастически салон и др. Учениците са под постоянния контрол на супервайзъри, които са на разположение по 24ч. в денонощието.
През лятото Saint Michaels College предлага езиково обучение за деца и младежи от 10 до 16г. Училището разполага с красив парк и градина, спортни и игрални площадки, тенис кортове, зали и др. Обучението е подходящо за тези, които владеят езика на различно ниво – от начинаещо до напреднало. Децата са разпределени в групи максимум до 15 души, а учебните часове са по 50 минути. Неразделна част от учебния процес е богатата и привлекателна следобедна и вечерна програма от различни дейности и мероприятия.
Saint Michaels College предлага два варианта за настаняване: в стаи с 2 до 4 легла в общежитие или в специално подбрани семейства-домакини. За настанените в семейства се осигурява ежедневен транспорт от семейството до училището и обратно. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до последната събота от завършването й.
Можете да запишете своето дете в лятна езикова програма с продължителност 2, 3 или 4 седмици в периода от 28 юни до 23 август 2009 г. Тук те ще учи, ще се забавлява, ще спортува, ще може да посети Лондон, Оксфорд, Стратфорд на Ейвън, Уорчестър, Бат и др. А вие ще можете по спокойно да вземете Вашето решение.
За повече информация можете да се обърнете  към консултантите на “Дарби” на телефон 988 03 40 или да посетите офиса на Консултантската къща на ул. “Алабин” №2.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11