5 / 2010 - 23/07/2024 05:31

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

275
Eх… Италия…!

(Дата: 2010-05-13) || (Брой: 5 / 2010) || Автор: Дарби Едва ли има друга държава, само при споменаването на която в съзнанието
ни едновременно да се появяват асоциации за романтика, забавления, многоцветие и разнообразие на природна красота. Представяме си слънцето и морето, пеещите гондолиери, туристите-лениво вкусващи от вкусната пица, посядайки край някой от многобройните фонтани.
Е? Не ви ли се иска да посетите Италия. Можете сега, при това с отстъпка…
Линяно
е един от най-известните италиански курорти на Адриатическо море, разположен между Венеция и Триест. Невероятната природа, чудесният климат и отличната инфраструктура ежегодно привличат в курорта хиляди туристи от цял свят.
Linguaviva Group е организация, обединяваща няколко учебни центъра във Флоренция, Милано, Линяно и Сиракуза. Лятната програма за деца и юноши на възраст от 12 до 18г. се провежда в специализирания център за изучаване на италиански език, акредитиран от Министерството на образованието. Намира се сред огромна борова гора, достигаща до морския бряг.
Обучението включва четирите основни направления в изучаването на езика: слушане, четене, писане и говорене, поднесено по достъпен и приятен начин. Езиковото обучение обхваща 20 часа седмично. Учебните групи са максимум до 12 души, а часовете са по 45 минути сутрин от понеделник до събота. То е подходящо за деца на различно ниво на владеене на езика – от начинаещи до напреднали. В началото на курса записалите се преминават през тест за определяне на нивото, а в края-получават сертификат за завършен курс.
Избраното обучение може да бъде с продължителност две, три или четири седмици. Ето и възможните начални дати:
2 седмици - 27 юни, 04, 11 и 18 юли 2010 г.
3 седмици – 27 юни, 04, 11 юли 2010 г.
4 седмици – 27 юни и 04 юли  2010 г.
При записване до 21.05 има следните отстъпки можете да се възползвате от отстъпка от 8% от цената на програмата за Линяно
Настаняването е в общежитие и е осигурено от неделята преди началото на програмата до неделята след завършването й.
Разбира се, престоят в Лиляно е наситен не само с учене, но и със забавления. Предоставени са прекрасни условия за спорт: тенис, футбол, волейбол, плажен волейбол, плуване, баскетбол, уиндсърфинг, ролкови кънки, а предтавите ви за Италия ще бъдат обогатени, благодарение на предвидените екскурзии до Венеция, Верона, Триест, Гардаланд, Аквилея и др.
За по-големите Консултантска къща „Дарби” предлага незабравима среща с Вечния Рим
Рим е една от най-големите столици в Европа и наброява около три и половина милиона жители. Той е разположен по течението на река Тибър на седемте хълма: Палатин, Авентин, Квиринал, Капитолий, Виминал, Есквилин и Целий, както и на 27км от Тиренско море.
 DILIT International House е езиков център, утвърден от Министерството на образованието на Италия и е част от международна верига, обединяваща над 120 училища в света. Намира се в централната част на Рим близо до ж.п. гарата, откъдето има удобен транспорт до всички райони на града. За 2006 и 2007г. Центърът получава международно отличие в резултат на високото качество на предлаганите от него услуги.
Предлагат се курсове по общ италиански, бизнес италиански, италиански в областта на киното, готварството, фотографията, археологията, история на изкуството, италианската опера и др. Курсовете по общ италиански са с 15, 20 или 30 часа обучение седмично. Обучението се провежда сутрин и следобед в зависимост от интензитета на учебната програма. Предлагат се 6 нива на обучение за навършилите 16г.  Групите са максимум от 14 души. Часовете са по 50 минути. Учебните материали са автентични и разнообразни, методологията на преподаване – съвременна и ефективна, стимулираща комуникативните способности на участниците.
Настаняването е осигурено от неделята преди началото на курса до събота сутринта след завършването му. Начални дати има минимум веднъж месечно.
При записване до 21.05 можете да ползвате 8% отстъпка от цената на обучението.
За консултации и записване можете да се свържете с консултантите на „Дарби” на телефон 02/988 03 40 или на e-mail:eshsa@einet.bg.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11