10/2010 - 16/07/2024 16:10

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

326
В средата на зимата да помислим за лятото

(Дата: 2010-12-15) || (Брой: 10/2010) || Автор: ДарбиСигурно и на вас ви се е случвало в малко сънливите и спокойни зимни вечери с трепет да помечтаете за лятото. Да, то още изглежда толкова далеч-сякаш непостижимо, но затова пък е още по-желано! Представяме си колко активни ще бъдем, как дните ни ще са изпълнени с много приятни занимания и неочаквани или пък очаквани изненади. Въобще-наслада!
Но вие можете да направите още нещо-не просто да мечтаете, а да се заемете с реализирането на вашите проекти. Затова ще ви представим възможностите, които ви предоставя Консултантска къща „Дарби” за едно великолепно лято- искрящо, полезно и емоционално, с езиковите ваканции на „Дарби”.
Добре дошли във Великобритания! Този световно признат туристически център, родина на много значими исторически личности, страна с удивителна красота,със значително историческо наследство, култура и традиции.Лондон-световен финансов и политически център,една от световните столици на модата, музиката и изкуствата.Великобритания не оставя никого равнодушен! Тя очаква именно Вас! Да тръгваме!
Малкият град Market Harborough се намира в централната част на Англия и има изключително благоприятно разположение. Разположен е  близо до Лестър. То е на час път северно от Лондон, близо до Бирмингам, Нотингам, Оксфорд и Кембридж, на само час път е Манчестър.

 Центърът за летни езикови курсове към Brooke House College е създаден преди повече от 15 години. Предлага се възможност за избор от два курса: General English или English plus Football. Преподавателите са висококвалифицирани. За свободното време е предвидено голямо разнообразие от спортове, както и атрактивна социална програма.
Центърът предлага курсове за всички нива- от начинаещи до напреднали за ученици от 12 до 17г.. Обучението има за цел да подобри както говоримите, така и писмените умения на ученика. Часовете са 15 на седмица, а в курса английски + футбол се включват и допълнителни 7.5 часа тренировки.
Възможностите за настаняване също са две- ученикът може да отседне при приемно английско семейство или в общежитията на училището. Настаняването е осигурено от неделята преди началото на програмата до неделята след завършването й.
В свободното си време обучаващите се в центъра могат да се отдадат на различни видове спорт-плуване, футбол, бадминтон, баскетбол, тенис, боулинг, конна езда. Те имат възможност да се включат и в екскурзиите до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и др.
Езиковата ваканция е с продължителност две седмици, а начална дата е 03.07.2011г.

В пакетната цена на езиковата ваканция са включени:

 • 15 часа обучение по английски език седмично;
 • 7.5 часа обучение по футбол седмично ( за футболния курс );
 • Настаняване в общежитието на училището;
 • Пълен пансион (закуска, обяд и вечеря);
 • 3 целодневни екскурзии за 2 седмици;
 • 2 полудневни екскурзии за 2 седмици;
 • Програма за следобедни и вечерни занимания през седмицата;
 • Сертификат за завършен курс;
 • Медицинска застраховка;
 • Трансфер от / до учебния център;
 • Придружаващ групата преподавател-за група от минимум 10 деца. При записани по-малко деца, се доплаща за трансфер и групата не се придружава от преподавател.

Можете да бъдете уверени, че Вашата ваканция във Великобритания ще бъде незабравима. За да направите заявка, можете да се свържете със специалистите на Консултантска къща „Дарби” на телефон 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11