10/2010 - 22/06/2024 21:23

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ - АРХИВ

329
Програми на настоящето и бъдещето в Холандия

(Дата: 2010-12-15) || (Брой: 10/2010) || Автор: ДарбиБакалавърска програма „Управление на свободното време”


 Всички ние искаме да оползотворим свободното си време по най-добрия начин: дали ще отидем на дългоочакван концерт, на новия касов филм, да гледаме любимия си отбор или просто да вдигнем адреналина си с щуро изживяване в лунапарк. Но предизвикателството остава за тези, които предоставят и управляват всички тези забавления. Inholland University of Applied Sciences в Амстердам е открил разковничето - бакалавърската програма по Управление на свободното време ще ви подготви за кариера в тази пълна с възможности и вълнуваща индустрия. 4-годишният курс е на английски и когато завършите, ви се присъжда международно призната степен - Бакалавър по Бизнес Администрация, с която може да кандидатствате за магистратура по цял свят.
Програмата е построена върху проекти, чието изпълнение се осъществява в мултикултурни групи. Лекциите, интерактивните сесии и уъркшоповете са друг важен компонент от метода на обучение, а за третата година предвиден 5-месечен стаж.
Ръководителите на проекти, както и индивидуалните инструктори, ще ви напътстват и подкрепят през цялото време, но също така ще ви насърчават и сами да откриете силните и слабите си страни и какво ви вдъхновява. Всеки аспект от курса ще ви помогне да развиете знанията, уменията и отношението, гарантиращи ви успешна кариера в управлението на свободното време. Дейностите по проектите включват: работа с клиенти, създаване и организиране на продукти, свързани със свободното време, управление на бизнес: финанси, политика, производствени процеси, маркетинг и др., групова работа, комуникации и лидерство, поддържане на външни контакти и принос за изучаване на индустрията – проучвания, информационни анализи и създаване на знания.
А възможностите за реализация са на всяка крачка – навсякъде, където хората отиват да прекарат свободното си време, за вас ще има работа. Мениджърите на свободното време прилагат уменията и знанията си в широк спектър от сфери  -туризъм, медии, спорт, изкуства, рекреация, и на редица поприща – културни организации, международни конгреси, световни спортни форуми, изложби, кина, музеи, театри, фестивали и  много други.

Бакалавърска програма Азиатски бизнес науки


Специално за тези, които са устремили поглед към една от най-обещаващите и желани специалности – бизнес, но искат да се отличат, като допринесат нещо различно и екзотично на работния пазар, Avans University of Applied Sciences в Холандия предлага 4-годишната бакалавърска програма Азиатски бизнес науки. Обучението е на английски и на завършилите се присъжда признатата в цял свят бакалавърска степен по Бизнес Администрация.
Avans традиционно поддържа тесни връзки с бизнес среди и институти за висше образование в Азия. Стъпвайки на придобитата с годините компетентност, университетът потопява възпитаниците си в специфичната атмосфера на водене на бизнес с азиатски пазари и компании. Сред важните елементи на програмата са: 4-годишно интензивно преподаване на китайски език и запознаване с китайската култура, предоставено от лектори от Китай; осигурен 6-месечен стаж през втората година в азиатска или европейска компания, действаща на азиатския пазар;семестър, изцяло посветен на азиатската търговия, по време на който се разискват характерните фактори и култури на различните пазари в Азия; един семестър в някой от партньорските институти на

Avans в Китай или Корея и един семестър, фокусиран върху европейските науки, за да се вникне по-добре в търговските отношения и културни различия и накрая, задание съвместно с азиатска или европейска компания, действаща на азиатски пазар.   
В Avans изискват много както от студентите, така и от преподавателския екип. Затова, групите са малки – до 7 човека, използват се най-модерните модели на обучение и към всеки възпитаник е прикрепен персонален ментор. А за да е гарантиран успехът, още от самото начало се поставя, а после се подхранва, тясното сътрудничество с бизнес сектора.

За повече информация и консултация можете да се обърнете към консултантска къща „Дарби” на телефон 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11