02/2011 - 23/07/2024 06:12

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

345
Malaca Instituto- да се забавляваме докато учим!

(Дата: 2011-02-15) || (Брой: 02/2011) || Автор: ДарбиПроект "Ти можеш сам"

Статия на Гергана Иванова

Иска ти се да подобриш знанията си по испански, но ти е писнало от бялата дъска и скучните учебници? Е, понякога се случва и на най-ученолюбивия ученик да му омръзнат безкрайните изпивания и контролни, но това не е причина да се откажеш от желанието си за нови знания.  Malaca Instituto например, е  много престижно езиково училище, което обаче няма нищо общо с всекидневната училищна рутина.

  Като начало да се замислим има ли по-добро място да учиш испански от самата Испания? Средиземноморското градче Малага, където се намира Malaca Instituto, несъмнено ще ти допадне със своята интересна архитектура. Финикийци, гърци, римляни и араби са минавали и оставяли своите следи по тези земи, така че ти ще имаш възможността да посетиш много интересни местенца в градчето. Замъкът Гибралфаро, римски амфитеатър и християнска катедрала са само част от забележителностите в Малага. Най-хубавото от всичко е, че Малага не е някое комерсиално туристическо градче и ще имаш възможността да се срещнеш с истински испанци и да опознаеш тях и културата им съвсем отблизо. Този район е всеизвесен и със своята вкусна морска храна, но дори да не си голям фен на рибата , едва ли ще откажеш да се възползваш от почти винаги топлото време и да се попечеш на слънчице, ако не на плажа ,то поне край басейна на  Malaca Instituto.  И ако разходка из тесните улички на Малага ти се струва недостатъчна, верятно би могъл да отскочиш до близките Севиля, Гаранада, Канис, Нерха и дори да прекараш уикенда в Африка!!! 

Освен с плувен басейн Malaca Instituto разполага и със страхотна зала за танци, където можеш да вземеш уроци по салса и фламенко. Но не си мисли, че  Malaca Instituto се ограничава с езиковите курсове и уроци по танци, защото в салона “Андалусия” същото така успешно можеш да подобриш и своите готварски умения. В този салон ще откриеш и пиано, маса за билярд и голям екран за видео вечери. По всяко време можеш да почиваш или да гледаш телевизия и в салона за ученици, който е отворен 24 часа. Ако си имаш лаптоп, носи го със себе си и се възползвай от факта, че в Malaca Instituto можеш да ползваш Wi-Fi на воля.

  Въпреки многото развлечения, да не забравяме, че отиваш да се учиш, но и в това отношение  Malaca Instituto е перфектен. Той е с повече от 40 годишен опит в областта на езиковото обучение и се ползва с изключително добра репутация, печелил е звездната награда за испанско училище през 2007 и 2009г. и отново е номиниран.

Курсове в Malaca Instituto можеш да започнеш по всяко време на годината. Те са с времетраене от 2 до 40 седмици и можеш да се включиш дори когато си напълно начинаещ. Всеки курс включва различни културни мероприятия и обиколка на Малага освен езиковия курс, а накрая получаваш и сертификат за участие! 


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11