02/2011 - 22/06/2024 22:42

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

346
Cambridge school of Visual and Performing Arts

(Дата: 2011-02-15) || (Брой: 02/2011) || Автор: ДарбиПроект "Ти можеш сам"

В Обединеното кралство на изкуствата …


Статия на Калина Стоянова Тодорова
Гр. Враца

Вие сте млади, умни и искате да изразявате себе си свободно чрез изкуство? Cambridge school of Visual and Performing Arts, UK е вашият шанс, за да сбъднете мечтата си! Това е мястото, където ще се потопите в атмосферата на творчеството и въображението. Тук, личният Ви педагог ще Ви поеме още отначало, ще открие най-силните Ви страни и ще Ви помогне да ги развиете! 


 

Cambridge school of Visual and Performing Arts, UK е част от семейството на Cambridge Education Group. Институцията се ползва с висок престиж, като символ на качествено британско образование със стандарт и традиции. Разположен в сърцето на Кеймбридж, колежът е едно от най-добрите учебни заведения в Обединеното Кралство и на Стария континент като цяло.
През своята 60-годишна история ежегодно той става гнездо за 250 млади живописци, скулптори, фотографи, аниматори, 3D-архитекти, актьори, музиканти, дизайнери.
Обучението е организирано в малки групи, като се набляга не на сухата академична подготовка, а с акцент върху развитието на личните умения. По този начин младите артисти получават повече внимание и взаимстват от таланта на своите преподаватели. Спокойната обстановка мотивира студентите да творят свободно и да създават свой собствен стил.
Привлекателен артистичен център, той осигурява за всички тях целодневни свободни занимания във всяко от ателиетата си. При това студентите могат да се ползват от базата както под контрола на преподавател, така и напълно самостоятелно, без да бъдат ограничавани от времеви или личностни изисквания.

Младите творци изразяват себе си чрез своите продукти и привличат публика в многобройни артистични изяви. Почти всеки ден посетителите могат да се насладят на вижданията на студентите в организираните от тях ревюта, ателиета, изложби, представления, концерти. С влизането си ценителят на изкуството открива доказателства за творческата дейност на младежите във всеки сантиметър от това царство на въображението.

Според индивидуалните предпочитания и възможности, студентите биха могли да се възползват от гъвкавата програма и да посещават:
  • Целогодишни обучителни курсове
  • Летни семинари
  • Майсторски класове
  • Следдипломни лекции, четени от водещи имена в съответната област.
За чуждестранните студенти обучението в колежа дава реална възможност за натрупване на кредити в родната им страна. Това е предимство при кандидатстване в академиите по изкуства.  От друга страна, общуването с младежи от различни етноси спомага за установяване на лични контакти, както и споделяне и обмен на традиционни национални техники.
Стандарти, перфектна организация, модерна база, индивидуален подход, квалифицирани преподаватели – всичко това е Cambridge school of Visual and Performing Arts! Обучението тук гарантира доброто образование и несравнимите преживявания от досега с изкуството!


Там, където мечтите стават реалностСтатия на Петя Петрова

Какво търсите? Какви са мечтите ви? Как искате да промените света? Ако все още се лутате в търсене на правилният избор, точно сега ще ви запозная с едно елитно учебно заведение.

 Cambridge school of visual and performing arts e водещо частно английско училище в град Кеймбридж и предлага обучение и възможност за развитие в областта на: Изобразително изкуство, Музика и Драма, както и възможност за обучение извън страната, подготовка за различни нива на владеене на английския език. Учители, амбицирани да подготвят най-креативните, уникални и умни хора, работят тук. Петдневно обучение, достъп до всичко, което е нужно на ученика – седем дни в седмицата, максимум 15 обучаващи се в клас и само на 45 минути от Лондон – не звучи ли фантастично! Училището също така предлага 14 добре оборудвани студиа : по музика, драма, мода и текстил, 3D, за изработване на керамика, за шиене, възможност за метало- и дървообработване, и още много други, които определено ще привлекат вниманието ви. От вас се изисква само да имате желание за развитие, да имате ясна представа за това какво искате да изучавате и разбира се, богато въображение и творческа мисъл. Тук можете да придобиете бакалавърска степен, освен това се предлагат добри подготвителни програми и допълнителна квалификация преди започването на магистърската степен.

Курсът по моден дизайн, графичен дизайн и илюстриране е идеален за всеки студент, който е решил, че иска да се занимава професионално и се е фокусирал върху тези дейности. CSVPA гарантира бъдещ прогрес в дадените области и успешен прием в университета Кингстън. Курсът е от два семестъра, провеждащи се от септември и януари, през които се изучават тънкостите в дизайна и илюстирането. Нужно е само кандидатстващият да е над 17 години, да е завършил средното училище с добра оценка и да е взел международно признатия сертификат TOEFL.
Ако често ви се случва да се заключвате в стаята си, да вадите китара и да започвате да свирите най-нежната мелодия, или пианото ви е най-добрият приятел, ако денонощно слушате любимата си песен и мечтаете да сте на една сцена с Уитни Хюстън или Мадона, то музикалният курс е точно за вас.Той е едногодишен и се изисква единствено да сте запознати с теорията на музиката, да имате познания в технологиите, както и добра оценка от средното училище и добро ниво на владеене на английски език. Часовете по композиране, секвенция, история на музиката, запис на произведение и изпълнение на композиция ще ви помогнат за бъдещата ви кариера. Невероятен шанс да превърнете мечтата си в реалност!
Кеймбридж училището е единственото, свързано с Кралската академия по драма изкуство. Това е една от най-големите гордости на институцията, затова обучението по драма е на изключително високо ниво. В часовете вие ще усвоите дисциплините : актьорско майсторство, пеене, танци, движения, глас, както и ще се запознаете с историята на театъра. Ще имате възможност да участвате в представления пред публика и да демонстрирате наученото през едногодишния курс.Условията за кандидатстване са същите, така че ако искате да кажете, покажете или изпеете нещо на хората – мястото ви е тук.
Когато човек твори, той има желание произведенията му да бъдат забелязани и оценени. За тази цел училището прави ежегодна изложба на фотографии и керамика, модно шоу и драма сценки. Наистина е изумително да видиш една фантазия в обектив, или изваяна с ръце, да потънеш в историята, която разиграват бъдещите актьори.
Когато си роден да си цар, не можеш да си шут! Когато имаш потенциал, трябва да го развиваш! Когато имаш мечти – трябва да ги следваш, само великите умове дръзват да мечтаят! Важното е никога да не се отказваш. Творете, учете, забавлявайте се, прогресирайте, тук, в Cambridge school of visual and performing arts. Където мечтите стават реалност!175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11