3/2012 - 28/01/2023 05:43

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

446
И през месец март може да резервирате своята езикова ваканция с отстъпка

(Дата: 2012-03-15) || (Брой: 3/2012) || Автор: ДарбиПродължават промоциите за езикови ваканции и курсове в чужбина, предлагани за 2012 година от Консултантската къща за образование в чужбина  „Дарби”.

И през месец март имате възможност да резервирате своята езикова ваканция с отстъпка от 5% до 10%.


Тези от Вас, които вече са пътували по езикова програма в чужбина знаят какво невероятно преживяване е това - остават спомени за цял живот. Изучаването на език в говоримата среда способства за по-бързото му усвояване, за преодоляване на трудностите при общуването, слушането и разбирането на чуждия език.  Програмите на Консултантска къща „Дарби” ви дават възможност да опознаете начина на живот, културата и традициите на дадена държава, да комуникирате с местните жители, да се запознаете с хора от цял свят. Престоят в чужбина, организиран от Дарби, ще развие не само знанията Ви по съответния език, но и ще разшири познанията Ви за света.


 
 

Специално за Вас консултантите на „Дарби” са подбрали няколко нови предложения. Ако желаете да изучавате английски език в Англия и да пътувате с група придружена от преподавател, то програмите в Кеймбридж и Тембъри Уелс са най-подходящи.

Stafford House провежда своята програма в CATS College - едно от най-престижните пансионатни училища в Англия. Училището се намира  в центъра на Кеймбридж, в непосредствена близост до колежите на университета. Програмата включва 20 часа  седмично обучение по английски език, следобедни спортни занимания и културна програма.

St. Michael’s College в Тембъри Уелс е частно пансионатно училище, което през лятото предлага езикови ваканции за деца и  младежи от 10 до 16 години. Програмата също съчетава 20 часа обучение на седмица с развлекателни мероприятия. Ако вече сте ходили в Англия, елате в традиционна Шотландия – море, хълмове, средновековни сгради и The Edinburg Academy, основана през 1824г. Тук ще получите високо ниво на професионализъм и лично отношение.

Интерес предизвикват и предложенията за групови програми в Brooke House College и в Сан Гуан, Малта, ако предпочитате нещо приключенско и различно.
За месец март Консултантска къща „Дарби” е подготвила и нови предложения за индивидуални езикови ваканции.

Освен традиционните програми за Box Hill Dorking, Kind Edward’s School, Stowe School, Buckingham, Queen Ethelburga’s, York, са представени World Preparation Programme. Тази програма подготвя кандидат-студентите за процеса на подготовка и кандидатстване в британските университети. Провежда се в един от колежите на световноизвестния университет Кеймбридж - колежа Корпус Кристи. Ако обичате животните, изберете лятна езикова програма в Plumpton College. Колежът разполага с голям красив парк и отлични спортни съоръжения, действаща ферма и място за отглеждане на животни.

Ако сте над 16г и търсите нещо интересно и динамично, или пък се чудите как да оползотворите максимално отпуската си, разгледайте най-изгодни оферти на Дарби.
 Ще откриете предложения за езикови курсове в един от най-привлекателните курорти в Англия -Торбей; в космополитния Берлин; във вечно променящият се Мадрид или в екзотичната  Малта. Език с  фламенко, водни спортове, английски футбол – сигурни сме, че ще откриете най-подходящата за Вас програма.

До 31 март имате възможност да се възползвате от намаления на Дарби. Можете да спестите до 10% от стойността на избраната от вас програма.
Не се колебайте – инвестирайте в себе си или в развитието и успеха на детето Ви!

За повече информация можете да се обадите на телефон 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11