10/2013 - 23/07/2024 04:52

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

584
Езикови иновации за бизнес лидери и професионалисти

(Дата: 2013-10-15) || (Брой: 10/2013) || Автор: Дарби

Консултантска къща за образование в чужбина „ДАРБИ” има удоволствието да представи за първи път на страниците на в.ВЗОР своята нова обучителна система „Езикови иновации”. Тя съчетава разнообразни езикови програми на различни езици и е насочена към специфичните професионални нужди на бизнес лидери и специалисти, които се стремят да надградят своята езикова квалификация.

С настъпването на есента за всеки истински професионалист започва период на интензивна работа и се откриват безброй възможности за нови контакти с клиенти и партньори. В днешния глобален свят бизнес контактите и търсенето на нови пазари налагат владеенето на повече от един чужд език. Спецификите на всяка работна среда изискват овладяване на съответната терминология. Това задълбочава ефективната комуникация с чуждестранни колеги, а също и позволява постоянно актуализиране на знанията за най-новите постижения на специалистите в областта чрез четене информация на чужд език.

   
Когато се включи в езиково обучение в чужбина, обучаващият се има възможност да практикува езика в местна среда. Друго несъмнено преимущество е, че обучението се води от преподавател, за който изучаваният език е майчин. Това е в помощ на процеса на разбиране на езика и усвояване на правилното произношение. Езиковите курсове в чужбина предлагат разнообразни програми, като обучението в тях може да бъде както в група, така и индивидуално, с персонален учител. Езиковите програми за бизнес лидери в Европа – съчетават обучение по език и семинари за усъвършенстване на презентационни и лидерски умения.

Консултантска къща за образование в чужбина „ДАРБИ” има удоволствието да Ви представи първокласни възможности за обучение по английски, немски, френски, испански, италиански, португалски, китайски, японски, руски и др.езици  и то - в държава по Ваш избор! Ако искате да усъвършенствате своите умения по английски език за бизнес комуникация – запознайте се със следващото предложение за езикова специализация:

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ ЕЗИК – ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР В ХЕМПШИР, АНГЛИЯ

• целогодишно обучение
• ефективна продължителност: минимум 1 седмица

Програмата на обучението се уточнява преди заминаването и според нуждите и целите, които клиентът иска да постигне. Програмата включва:

• подобряване увереността и лекотата при говорене
• фокус върху граматиката
• подобряване на взаимодействието със зрители и слушатели
• техники за подобряване на презентационните умения;
• умения за участия в срещи и преговори

 Има възможност и за обучение в малка група (2 до 4 души) - по 8 или 7 уч. часа дневно.
Луксозни условия на настаняване и пълен пансион - закуска, обяд и вечеря с вино, както и диетични менюта.
На всеки обучаващ се са осигурени възможности да спортува в центъра (голф, тенис, тенис на маса, ползване на сауна, каране на велосипед), а в съботните дни – да посети Лондон, Оксфорд, Стоунхендж, Уинчестър или театрална постановка. Езиковият център е създаден преди повече от 30 години. Разположен е в историческо имение от 14 век, на час път югозападно от Лондон. Годишно тук се приемат за обучение над 15 000 участници. Най-известните клиенти, ползващи неговите услуги са: Allianz, BMW, Ericsson, Nokia, Peugeot, Reuters, Rolls Royce, Siemens, Volvo, високопоставени личности от Дания, Швеция, Литва и др.


За допълнителна информация можете да се свържете с консултанта по програмата на „Дарби” на тел.02 988 10 82
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11