03 / 2008 - 03/06/2023 11:55

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

96
BEDFORD HIGH SCHOOL - дългогодишни традиции за превъзходно образование за момичета

(Дата: 2008-04-03) || (Брой: 03 / 2008) || Автор: ДАРБИBedford High School е английско училище за момичета, основано през 1882 година. През последните 100 години училището е развило завидна репутация и е в предните редици по отношение на постиженията в обучението на момичета. Разположено е в центъра на град Бедфорд северно от Лондон.


С повече от 900 ученички училището се поделя на три части: Junior School (7 до 10 години), Senior School (11-16 години) и Sixth From. В Sixth Form момичетата могат да изучават или A Level курсове, или да изберат програмата International Baccalaureatе. Повечето от ученичките са в дневната форма на обучение, но също така има впечатляваща смесица от националности в бординг обществото.

Bedford High School е в идеалната среда, в състояние да предложи широка гама от предмети за всички нива, докато същевременно позволява гъвкав избор. Учебната програма се разпростира над изискванията на националната учебна програма във Великобритания и в училището се гордеят, че предлагат разнообразие, като ударението в учебната програма е върху осигуряването едновременно на качество и широта на познанията. Обучението по изкуства включва танци, керамика и графика, както и драма, музика и изящни изкуства. Като допълнение към традиционните основни спортове момичетата могат да практикуват академично гребане. Всички момичета изучават два съвременни езика, а освен латински, някои момичета изучават и гръцки език.

Bedford High School е академично училище, което цели да помогне на всяко момиче да развие своя потенциал чрез наблягане върху специализирано обучение, проследяване отблизо, подкрепа и поставяне на конкретни цели за прогреса на всяка отделна ученичка. Освен това класовете в училището са малки при съотношение ученик/учител от 9.7 души персонал на клас.

Преподавателите в Bedford High School са добре информирани за новостите в образованието във връзка с националната учебна програма. И макар да се отнасят с уважение към нейното съдържание като ръководен документ, те формулират собствени курсове отделно и надвишавайки тези ръководни насоки.

От септември 2002 в Bedford High предлагат програмата International Baccalaureate като алтернатива на традиционното английско образование.

За богатството на училищния живот в Bedford High School може да се съди по начина, по който са планирани вечерните мероприятия, уикендите и ваканциите.

Програмата на дейностите, която се провежда всяка година, има две цели. Първата е да осигури структуриран курс по избор на ученичката, който да й позволява да участва в дейност, която си струва и е приятна. Второ, тя позволява да се прекарва време в изучаването на предмети, които не са директно свързани с академичните занятия.

Няколко пътувания в чужбина се организират всяка година, включително на разменни начала, до Франция, Испания, Германия, ваканция с водни спортове до Средиземноморието.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11