7 / 2010 - 23/07/2024 05:17

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - АРХИВ

293
Океан от възможности в областта на езиковото обучение

(Дата: 2010-09-13) || (Брой: 7 / 2010) || Автор: ДарбиЕзиковите курсове в чужбина и България  са сред от основните елементи в широката гама  услуги, които Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” предлага. Според нас те са основна и важна стъпка по пътя на усвояването на чуждия език и култура, което би гарантирало реализирането и  най-високите и на пръв поглед-недостижими, цели.

Консултантска къща Дарби винаги се е стараела да  удовлетвори и най-малкото желание на своите клиенти и поради това разнообразието от езикови курсове е голямо.

 Езиковите курсове по английски език, които се провеждат в Департамента за езикова подготовка на Дарби Колидж добиват с всяка изминала година все по-голяма популярност.  Резултатите, които учениците   постигат в подготовката си за международния сертификат IELTS са едни от най-високите в България. Нестихващият интерес към тях доведе и до провеждането на подготвителни курсове и за следващия по популярност езиков сертификат TOEFL. Името на Езиковия департамент на Дарби Колидж вече е синоним на качество. Стъпил на здрава основа, Департаментът се стреми непрекъснато да разширява своята дейност като предвижда курсове за подготовка за сертификати по френски, немски и други езици.

При включването си в различните видове курсове можете да избирате различна интензивност и време на провеждане на курса. От началото на учебната година стартират следните курсове:

 

   » Общ английски език за възрастни/Elementary-Advanced/- 100часа- Нови курсове: 1.10.10 и 1.02.11

          » Курсове за деца и тинейджъри 80-120 часа Нови курсове:  1.10.10;  1.02. 2011

          » Индивидуално обучение.

          » Корпоративно обучение

          » Foundation IELTS/ Basic TOEFL – курсове за кандидати с ниво на езика Intermediate

          » Graduation IELTS/ Advanced TOEFL курсове за напреднали

          » Masterclass IELTS 180 часа – целогодишен( 180 часа)

          » FCE,CAE,CPE

          » Подготовка за SAT

За повече информация:  e-mail: college@darbi.eu, телефон: 9833819         

 


Консултантска къща „Дарби” предоставя на своите клиенти и по-нестандартно решение при провеждането на езикова подготовка по английски език. Летният езиков лагер на българското Черноморие ( Кранево ) за младежи е чудесно съчетание между приятното и полезното. Занималнята, която се организира в София, също е интересен вариант за езиково обучение за деца.  Тя е подходяща и за тези родители, които нямат възможност да ползват дълги отпуски, за да са край децата си през лятото и биха искали да им осигурят уютно и спокойно място, където да прекарат деня.

 Услугите, които Консултантска къща „Дарби”  предлага на своите клиенти, се простират и извън пределите на България. Всички много добре знаем , че език се учи най-лесно и бързо в държавата –майка . За целта , ние сме изградили добри и дългогодишни партньорски отношения с най-известните и доказали се през годините езикови организации по целия свят.

Нашата гордост са груповите езикови ваканции в чужбина.  Тези програми са подходящи  за най-малките ни ученолюбиви клиенти  и техните приятели, които се притесняват да пътуват сами тъй като всяка от групите се придружава от ръководител, ангажиран да осигури безпроблемното протичане на настаняването, учебния процес и забавленията.  През годините този вид групова програма придоби широка популярност особено сред родителите на участниците.  Сред топ дестинациите са Англия, Малта, Ирландия, САЩ и др. Въпреки че подготовката на групови езикови ваканции изисква значителни усилия, Консултантска къща „Дарби” е една от малкото, които продължават да работят в тази посока, за да се осигури най-доброто и достъпно обучение на всеки заинтересован.

 За по-големите и самостоятелните, Консултантската къща предлага и индивидуални курсове с  най-различна продължителност, интензивност и специализация.  

Независимо дали вашата цел е усъвършенстването на английски, френски, немски, испански, италиански или руски език, Дарби ще открие най-прекрасното кътче в света за да се превърне вашето пътуване в незабравимо преживяване.

В момента най-голям е интересът към целогодишните програми. В тях може да се включи всеки, който може да отдели част от времето си през предстоящите месеци за езиково обучение. Консултантска къща „Дарби” е подготвила специални оферти за желаещите да се запишат в целогодишните програми и заминаващи през месеците октомври и ноемри. Те ще получат 3% отстъпка от цената за обучение за програмите на следните езикови центрове:

1. Английски език

Езиков център Regent language Training в Оксфорд, Кембридж, Брайтън

Езиков център St. Giles International в Лондон, Брайтън.

2. Немски език

Езиков център Actilingua Academy във Виена

3. Френски език

Езиков център Ecole Perl в Париж

                        4. Испански език

Езиков център Enforex в Мадрид, Барселона, Марбея

                        5. Италиански език

Езиков център Dilit в Рим

Ако все още се колебаете, можете да потърсите повече информация на: www.darbi.eu или на тел. 988 03 40, 988 10 82, 98810 92.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11